Emre Bilgin'in Beşiktaş'a Transfer Hikayesi | Emre Bilgin Kimdir?

İsa Kethüda
18.03.2022 - 13:06 | Son Güncellenme: 18.03.2022 - 15:10

Beşiktaş ile Hatayspor arasında oynanacak maçta siyah-beyazlı ekipte kaleyi Emre Bilgin koruyacak. İşte genç kalecinin Beşiktaş'a transferinin hikayesi.

Emre Bilgin'in Beşiktaş'a Transfer Hikayesi | Emre Bilgin Kimdir?

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde Beşiktaş, yarın saat 19.00'da Atakaş Hatayspor ile sahasında karşılaşacak. Derbide Galatasaray'a 2-1 mağlup olan siyah-beyazlı takım ligde topladığı 45 puanla sekizinci sırada yer alıyor. Son 3 maçında 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak çıkışa geçen Hatayspor ise 46 puanla altıncı sırada bulunuyor.

Ersin'in yerine Emre Bilgin görev yapacak

Siah-beyazlı takımda sarı kart cezalısı olan Ersin Destanoğlu'nun yerine kalede genç kaleci Emre Bilgin görev yapacak. Bilgin, ilk kez A takımda forma giyecek. 

Beşiktaş'a trasferi ilginç

18 yaşındaki genç kalecinin Beşiktaş'a transferi de hayli ilginç. beIN Sports'tan Gürler Akgün'ün aktardığı bilgilere göre Emre Bilgin 20 top karşılığında siyah-beyazı takıma transfer olmuş. 

Muhabir Masası programında konuşan Akgün, "Beşiktaş'ta o dönem özkaynak sorumlusu Emrah Bayraktar ve 2 hoca var, bir tanesi de şu an Önder Karaveli'nin yardımcısı Gökalp Şahin. Bir tanesi de Semih Sezerli.

Çorlu'da izlediler, beğendiler

Çorlu'da bir seçme yapılıyor, bölgesel seçme. Bölgesel seçmede Emrah Bayraktar hocayı görevlendiriyor, gidiyor orada oyuncuyu izliyor. Emre'yi izledikten sonra çok beğeniyorlar ve diyorlar ki bu çocuğu alalım. Beşiktaş'a gelişi de eskidir Emre'nin. Yaklaşık 2013-14 döneminde gelmişti sanırım. 

"20 top karşılığında Beşiktaş'a transfer oldu"

Beşiktaş'a transfer hikayesi şu: 20 tane top karşılığında Beşiktaş'ın bu hafta kalesini koruyacak kaleci Beşiktaş'a transfer oluyor. Filiz Lisansı Bayrampaşa Demirspordan alınıyor. 20 tane top veriliyor, 20 tane top karşılığı Beşiktaş'a geliyor ve bugün 19.03'teki Beşiktaş için çok önemli bir tarih o. 19.03'te oynanacak Beşiktaş-Hatayspor karşılaşmasında Süper Lig'de ilk deneyimine çıkacak. İnşallah Türk futbolu bir yetenek kazanmış olur." ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Ve beklenen oldu! Beşiktaş'ta ilk ayrılık...
Habere Git

Emre Bilgin kimdir?

Bu sezon Beşiktaş U17 takımıyla 8 maça çıkan Emre Bilgin, kalesinde 11 gol gördü. Genç milli takımlarda da görev alan 18 yaşındaki kaleci, toplam 6 maça çıktı. Emre Bilgin'in siyah-beyazlı takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam ediyor. 

Senin için hazırladığımız haberler