Serdar Özkan, Bursaspor'la transfer tahtası için anlaştı

29.07.2021 - 21:20 | Son Güncellenme: 29.07.2021 - 21:25

Transfer tahtasını açabilmek için yoğun çaba sarf eden Bursaspor yönetimi, eski oyuncusu Serdar Özkan'la da anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Serdar Özkan, Bursaspor'la transfer tahtası için anlaştı

AJANSSPOR - HABER

 

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da transfer tahtasında sona gelindi. Yasağı kaldırabilmek için 44 dosyanın yüzde 90’ını açan yeşil-beyazlı yönetim, büyük sorunlar yaşadığı eski oyuncusu Serdar Özkan’la da anlaşmaya vardı.

 

Bursaspor Kulübü Başkan Danışmanı Beytullah Süat, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ”Daha önce ciddi sıkıntılar yaşadığımız Serdar Özkan, tahta için gerekli kolaylığı sağlamıştır. Kendisine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Bursaspor Kulübü’nün birkaç gün içinde transfer tahtasını açması bekleniyor.

"Camiaya saygımdan susuyorum..."

Yeşil-beyazlı takımın eski oyuncusu, “Ben geçen sene ne kadar adım attıysam karşılık göremedim. Şunu bilin üzerinde baskı kurmaya çalıştığınız oyuncu 20 yaşında değil. O kadar çok şey var ki anlatmak istediğim ama dediğim gibi büyük camiaya saygımdan susuyorum” diye konuşmuştu.

Bursaspor'dan Özkan'a cevap

Bursaspor cephesi de Serdar Özkan'ın açıklamalarına aynı perdeden yanıt vermişti. Bursaspor Başkan Danışması Beytullah Süat, “Serdar (Özkan) efendi, sen gelmeden menajerin 500 bin TL diyordu, sen 2 milyon TL olmadan olmaz dedin. Hepiniz tahtada kolaylık sağlayacaksınız diye Bursaspor'un tepesine çıkmaya çalıştınız. Eski yönetim yok karşınızda, git kiminle sorun yaşadıysan onu anlat, 1 ay önce de paramın hepsini istiyorum diyordun, unuttun mu?” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler