26 milyon TL'lik 3 puan

04.11.2020 - 23:35 | Son Güncellenme: 04.11.2020 - 23:43

Temsilcimiz Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı mağlup etti. Başakşehir bu 3 puanla birlikte galibiyet primini kasasına koymaya hak kazandı. Peki Şampiyonlar Ligi'nde alınan galibiyetin primi ne kadar? İşte Başakşehir'in Manchester United galibiyetiyle kasasına koyduğu para...

26 milyon TL'lik 3 puan

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Medipol Başakşehir, grupta üçüncü hafta maçında Manchester United ile karşı karşıya geldi.

Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan maçı temsilcimiz ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 galip tamamladı. Temsilcimize galibiyeti getiren golleri Demba Ba ve Edin Visca kaydetti. (BAŞAKŞEHİR'DEN TARİHİ GALİBİYET)

Başakşehir ne kadar galibiyet primi aldı?

Temsilcimiz bu galibiyetle 2.7 milyon Euro'yu kasasına koydu.

Öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde beraberlik alan takım 900 bin Euro prim alıyor.

Ba: "Yüksek seviyedeki maçları seviyorum"

Öte yandan maçın ardından açıklamalar yapan Demba Ba, yüksek seviyede oynanan maçları sevdiğini söyledi.

Senegalli golcü yaptığı açıklamada, "İlk golde atabileceğimi hissettim. Kaleci ile karşı karşıya olduğumu biliyordum. İkinci golde ise Edin'in geldiğini gördüm, kendisine bıraktım. İnşallah orada da atarım. Ben böyle yüksek seviyedeki maçları seviyorum" şeklinde konuştu.

Visca: "İzmir için kazandık"

Temsilcimizin ikinci golünü atan Edin Visca ise galibiyeti İzmir'de hayatını kaybedenlerin ailelerine armağan etti.

Bosnalı futbolcu yaptığı açıklamada, "İzmir'de depremde hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Bugün onlar için kazandık. Maç rüya gibi geçti. Manchester United'a 2 gol attık ve ilk 3 puanı aldık. Benim için rüya gibiydi. Leipzig ve PSG maçında da iyi oynamıştık.

Son 3 haftada 6 maç oynadık. Tüm Türkiye'yi temsil etmekten gurur duyuyorum. Ben her sezon daha iyi olmaya çalışıyorum. Şimdi Şampiyonlar Ligi'nde sıra. Şampiyonlar Ligi dünyada büyük bir lig. Güvenli hissediyorum. Başakşehir ve Türkiye de bunu hak ediyor" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler