Isco, Marcelo ve Diaz Türkiye'de oynayacak mı? Fenerbahçe - Galatasaray...

05.07.2022 - 19:12 | Son Güncellenme: 05.07.2022 - 19:15

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Real Madrid'in eski oyuncusu Isco ve Marcelo, Türkiye'ye gelecek mi? Fenerbahçe, Mariano Diaz ile ilgileniyor... İşte detaylar...

Isco, Marcelo ve Diaz Türkiye'de oynayacak mı? Fenerbahçe - Galatasaray...

AJANSSPOR HABER

Real Madrid'te bir sezon daha sözleşmesi olmasına karşın, kadroda düşünülmeyen Mariano Diaz, Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki yerini koruyor.  Real Madrid'i yıllardır yakından takip eden AS gazetesi yazarı Manu de la Juan, istediği ücretin teklif edilmesi durumunda Mariano Diaz'ın gelebileceğini söyledi. 

Isco, Marcelo ve Diaz, Türkiye'ye transfer olacaklar mı?

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Manu de la Juan, ''Geçen yaz Real Madrid onu göndermek konusunda kararlı değildi; ancak şimdi kesin kararlı. Mariano Diaz bir başka takıma gidecek. Bir sözleşme fesih bedeli olacağını düşünmüyorum. Oyuncu birinci planda İspanya'da kalmak istiyor; ancak Getafe dahil, onun maaşını karşılayabilecek bir kulüp yok. Büyük kulüpler ona talip değil. 5 milyon Euro net kazanıyor. Türkiye'den net olarak bu ücreti veren takım olursa, kabul eder. Isco, menajer Jorge Mendes'le çalışmaya başladı. Roma onu çok istiyor; ama o Roma'nı  teklifini kabul etmedi. Kız arkadaşı İspanya'da kalmak istiyor. Isco, Türkiye'de oynamak istemiyor. Aynı şeyi Marcelo için de söyleyebilirim'' dedi. 

Fenerbaçe, Mariano Diaz'ın temsilcisi David Aranda'ya ilk planda 4 milyon Euro net maaş içeren teklifini sunmuş, ikinci, görüşmede buna bonuslarla 5 milyon Euro'ya kadar yükseltebileceğini söylemişti. Diaz, Madrid'te net 5 milyon Euro kazanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler