3 yıllık anlaşma! Günün transfer haberleri...

19.08.2020 - 11:23 | Son Güncellenme: 19.08.2020 - 11:30

Transfer gündemi gazetelerde geniş yer buldu. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve diğer takımlarla ilgili gelişmeler! Günün transfer haberleri sizlerle...

3 yıllık anlaşma! Günün transfer haberleri...

Kulüpler gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve diğer takımlar hangi futbolcuları kadrosuna katmak istiyor? Günün transfer iddiaları sizlerle... 

Enner Valencia transferinde sona doğru

Yeni sezon öncesinde transferin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, Ekvadorlu golcü Enner Valencia'nın transferinde imza aşamasına geldi. (TRT Spor)

Brigton, Uğurcan Çakır için fiyat yükseltecek

Trabzonspor, Uğurcan Çakır'la uzun süredir ilgilenen Premier Lig ekiplerinden Brighton'ın 15 milyon euro'luk teklifini reddetti. İngiliz ekibinin teklif yükseltmesi bekleniyor. (FANATİK)

Fernandao, Süper Lig'e geri dönüyor

BB Erzurumspor, Fernandao transferinde mutlu sona çok yakın. Brezilyalı golcü Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. (FANATİK)

Sinan Gümüş, transferde tercihini yaptı

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, Sinan Gümüş'ün menajeriyle İstanbul'da görüştü. Bonservisi Genoa'da bulunan Sinan Gümüş için sarı-lacivertliler 3 yıllık sözleşme konusunda anlaştı. (FANATİK)

Emre Belözoğlu, Godin transferinde devrede

Inter, yüksek maliyetinden kurtulmak istediği 34 yaşındaki Diego Godin'e ayrılık için baskı yaptı. Emre Belözoğlu, Uruguaylı futbolcu için devreye girdi ve eski takım arkadaşını Fenerbahçe'ye getirmek için harekete geçti. (FOTOMAÇ)

Jakub Moder ve Kamil Jozwiak, Galatasaray'ın hedefinde

Polonya pazarına yönelen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in önerisiyle Lech Poznan'da forma giyen Jakub Moder ve Kamil Jozwiak'ı gündemine aldı. (FOTOMAÇ)

Lemina transferinde

Mario Lemina'yı yeniden kiralamak isteyen Galatasaray, Gabonlu futbolcunun transferinde sona geldi. Southampton'a 1 milyon euro kiralama ücreti ödeyecek olan sarı-kırmızılılar, geçen sezon 2.05 milyon euro kazanan futbolcuya bu sezon 1 milyon euro ödeyecek. (FANATİK)

Senin için hazırladığımız haberler