Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Uygun ile yollar ayrıldı

22.09.2021 - 18:25 | Son Güncellenme: 22.09.2021 - 22:18

Son dakika spor haberleri... Son olarak Altay'a mağlup olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Uygun ile yollar ayrıldı. İşte gelişmeler...

Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Uygun ile yollar ayrıldı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun dönemi sona erdi. 

Bülent Uygun ile yollar ayrıldı

Ajansspor'un elde ettiği bilgilye göre Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Uygun ile yollar ayrıldı.

Antrenmana çıkmadı

Öte yandan, Başakşehir hazırlıklarına başlayan Karadeniz ekibinde Uygun'un antrenmana çıkmadığı, antrenmanı  yardımcı antrenör Sefer Yılmaz yönettiği de öğrenildi. 

Çaykur Rizespor ile Bülent Uygun, 3 yıllık mukaveleye imza atmıştı

Sezon başında Çaykur Rizespor, teknik direktörü Bülent Uygun ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı. Çaykur Didi Stadyumu'nda gerçekleşen törende konuşan Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Tahir Kıran, "Hocamızla 3 yıllık bir mukaveleye imza atıyoruz. Biz Bülent hocamla imzayı sadece Rizespor için atmıyoruz, Türk futbolu için atıyoruz. Türk futbolunun geleceğini kurmak için yola çıkıyoruz, bunun sadece bir kulüp imzası olarak düşünmeyin. Bülent Hoca Türk futbolu için imza attı. Allah'ın izniyle çok çalışacağız, çok emek vereceğiz. Ben hocamın hiçbir zaman arkasında olmayacağım, her zaman hocamın yanında olacağım. Arkasındayım kelimesini hiç sevmem, tarih boyunca arkasındayım diyen insanların hepsi gitmiştir. Ben hocam her zaman yanındayım" ifadelerini kullanmıştı.

6 maçta 1 puan

Sezona iyi başlayamayan ve 6 maçta 1 puan alan Çaykur Rizespor, son olarak ligin 5. haftasında evinde İzmir ekibi Altay'a mağlup olmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler