30 Kasım Ay tutulmasında neler olacak?

30.11.2020 - 11:19 | Son Güncellenme: 30.11.2020 - 11:22

Son dakika haberleri... 30 Kasım'da yaşanacak olan Ay tutulmasının burçlara etkisi meraklılar tarafından araştırılıyor. Peki 30 Kasım ay tutulması sonrasında neler olacak? Burçlara etkisi nedir? İşte detaylar...

30 Kasım Ay tutulmasında neler olacak?

30 Kasım 2020 (bugün) tarihinde ay tutulması yaşanacak. Astroloji meraklıları ise 30 Kasım Ay tutulmasının burçlara olan etkisini Aralık ayı içerisinde neler olacağını araştırıyor.

Ay Tutulması İkizler burcunda olduğu için en çok burcu, yükseleni ya da Ay burcu İkizler, Yay, Başak ve Balık olanlar sert şekilde etkilenecek ve dönüşüm yaşayacaklar.

Yorumlar şu şekilde:

Eğer yükseleniniz Koç ise gündemimizde para ve mal konuları, Boğa ise sosyal hayatınız ve partneriniz, ikizler ise hassas psikoloji ve kayıplar, Yengeç ise idealler ve güçlü dostlar, Aslan ise iş ve kariyer hayatınız, Başak ise seyahat ve eğitim hayatınız, Yay ise banka ve borç alacak konuları, Oğlak ise eşiniz ya da ortağınız, Kova ise sağlığınız ve günlük işleriniz, Balık ise aşk ve çocuk hayatınız olacaktır.

Ay Tutulması İkizler burcunda gerçekleşeceği için turuncu rengi enerjimizi yükseltebilir.

Aralık ayı başında neler olacak?

1 Aralık Salı Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek ama önemli bir açı yapmayacağı için boşlukta olacak yani Aralık ayına belirsiz ve kararsız bir başlangıç yapabilir, hangi yöne gideceğimizi bilemeyebiliriz.

2 Aralık Çarşamba, 3 Aralık Perşembe ve 4 Aralık Cuma saat 15:53’de kadar Ay Yengeç burcunda ilerleyecek, çok duygusal olabilir ve sevdiklerimizi aşırı sahiplenip korumak isteyebiliriz. Evimizle ve ailemizle ilgilenebilir, evimizin içinde yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz.

 

Taşınmak ya da evle ilgili yatırım yapmak için de çok uygun bir zaman olabilir. Ay Yengeç burcundayken beyaz ve gri renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

Bu hafta sonu Ay Aslan burcunda olacak, enerjimiz artabilir ve keyfinize düşkün olabiliriz. Sevdiklerimize jestler yapabilir ve sevgilimizle romantik zamanlar geçirebiliriz. Aşırı gurur ve kibire karşı dikkatli olmak gerekir.

6 Aralık Pazar günü Ay Aslan burcunda boşlukta olacağı için sadece rutin işleri yapmak ve dinlenmek en doğrusu olacaktır. Ay Aslan burcundayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir. (CNN Türk)

Senin için hazırladığımız haberler