Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'da transfer sürprizi! Umtiti...

Orhan Gülek
20.05.2022 - 12:43 | Son Güncellenme: 20.05.2022 - 12:56

İspanya La Liga'da Barcelona forması giyen Fransız savunmacı Samuel Umtiti transferi için menajeri Arturo Canales'den dört büyükler açıklaması geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'da transfer sürprizi! Umtiti...

AJANSSPOR - HABER

İspanyol devi Barcelona, yeni sezon planlarında yer almayan Samuel Umtiti'yi kesin olarak gönderme kararı aldı. Takvim'in haberine göre bu gelişme üzerine Fransız stoperin menajeri Arturo Canales'in yeni bir kulüp bulmak için harekete geçtiği ve Türkiye'deki bağlantılarını da kullanarak Fenerbahçe , Galatasaray , Beşiktaş ve Trabzonspor'la temas kurduğu öne sürülüyor.

Son dönemde büyük düşüş yaşadı

Yeni sezon öncesi 4 kulübün de savunmayı takviye etmesi beklenirken, gelişmeleri yakından izleyen menajer Canales'in bu nedenle Türkiye hamlesi yaptığı belirtiliyor. Alınan bilgilere göre şu ana kadar Umtiti konusunda 4 büyük kulübün hiçbirinden olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş olmadı. Çok önemli bir kariyere sahip olan Fransız yıldızın son dönemde yaşadığı büyük düşüşün tedirginlik yarattığı ifade ediliyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin transferde kare ası
Habere Git

Bu sezon 1 maçta forma giyebildi

Bir dönem hem Barcelona hem de Fransa Milli Takımı'nın kilit isimlerinden biri olan Samuel Umtiti'nin piyasa değeri 2018 yılında 70 milyon Euro'ya kadar yükselmişti. Ancak 2018 yılından sonra önemli bir düşüş yaşamaya başlayan 28 yaşındaki futbolcu bu sezon 1 maçta forma giyebildi.

Senin için hazırladığımız haberler