Göztepe'de hedef devre arası kampı

27.11.2017 - 10:18 | Son Güncellenme: 27.11.2017 - 10:18

Göztepe'de moraller yerinde... Akhisarspor galibiyeti sonrası hedefine koşmaya devam eden İzmir ekibi, 4 haftalık galibiyet özlemine zon verdi.

Süper Lig'e performansı ve taraftar profiliyle renk katan Göztepe, sezon başında koyduğu kalıcılık hedefinde koşar adımlarla ilerliyor. Süper Lig'de 13. haftada evinde Akhisarspor'u ağırlayan Göz-Göz, Ege ekibini 2-0 yenerek 4 haftalık galibiyet özlemine son verirken, kalıcılık hedefinde de yolu yarıladı. Ligde 13 maç sonunda puanını 21'e çıkaran sarı-kırmızılılar, yeniden çıkışa geçerken kümede kalma yolunda 40 puanlık barajın yüzde 50'sini tamamladı. Lider G.Saray'ın 8 puan gerisinde yer alan Göz- Göz, Akhisar karşısındaki futboluyla alkış topladı. Sarı-kırmızılıların kalıcılık hedefinde sezon sonuna kadar 19 puanı kalırken, Avrupa Kupaları için de ümitlendi. Akhisar karşısında sezonun en önemli galibiyetini aldıklarını söyleyen başkan Mehmet Sepil, "Artık önümüze daha rahat bakacağız. İlk yarının bitimine kalan 4 maçı da geçip ikinci yarıya da güzel başlamak istiyoruz" dedi. Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna ise, "İstediğimiz noktada halen değiliz. Hazırlık dönemini iyi yaşayamadığımız için devre arası kampıyla birlikte ikinci yarı daha iyi bir Göztepe olacak" diyerek takımından emin konuştu.

Göztepe kaptanı Selçuk Şahin alkış alıyor

Süper Lig'de Akhisarspor galibiyetiyle derin bir nefes alan Göztepe'yi, 36 yaşındaki kaptanı Selçuk Şahin ateşledi. Süper Lig'de Antalyaspor forması giyen 37 yaşındaki Eto'o'dan sonra Süper Lig'in en yaşlı oyuncusu olarak dikkat çeken Selçuk Şahin, Akigo karşısındaki olumlu futbolu ve perdeyi açan golüyle parmak ısırttırdı. İlk yarıda yine bir duran top organizasyonunda kafa şutu direğe takılan Selçuk, aradığı golü ikinci yarıda buldu.

Selçuk, aynı zamanda Göztepe'deki ilk golüne imza attı. Selçuk Şahin maç sonunda büyük bir sevinç yaşarken, "İyi ki Göztepe'ye gelmişim. Burada çok daha büyük başarılar yaşayacağıma inanıyorum" dedi. Selçuk'un 40 yaşına kadar aktif futbol hayatını sürdürmeyi planladığı öğrenildi.

(Yeni Asır)

Senin için hazırladığımız haberler