4 isim bir Gökhan Töre etmedi!

26.05.2020 - 09:00 | Son Güncellenme: 26.05.2020 - 09:00

Beşiktaş’ta bu sezon toplam 5 gol 2 asistle oynayan kanat oyuncuları Diaby, N’Koudou, Lens ve Boyd, ilk sezounda 8 gol 8 asistle oynayan Gökhan Töre’ye ulaşamadı.

Beşiktaş taraftarı Sergen Yalçın'ın istediği Gökhan Töre'ye onay verdi…

Tecrübeli futbolcunun para düşünmemesi, maç başına göre sözleşme almaya sıcak bakması da siyah-beyazlı taraftarları oldukça memnun etti. Beşiktaşlı taraftarlar Töre'nin; Lens, Diaby, Boyd ve N'Koudou'nun toplamından daha fazla istatistik yapacağına inanıyor.Beşiktaş'ın 4 katan oyuncusu bu sezon 5 gol 2 asistle (N'Koudou 2 gol 0 asist, Lens 1 gol 2 asist, Diaby 2 gol 0 asist, Boyd 0 gol 0 asist) oynarken Töre ilk sezonunda tek başına 8 gol 8 asistle oynamıştı.

MALATYA, TÖRE'NİN OPSİYONUNU KULLANIP PARA ALMA PEŞİNDE

Sergen Yalçın'ın Gökhan Töre'yi gelecek sezon Beşiktaş'a çağırması üzerine Malatyaspor kolları sıvadı… Başkan Adil Gevrek, Töre'ye sözleşmesinde yer alan opsiyon hakkını kullanmak istediğini söyledi. Töre ise İstanbul'a dönerek Beşiktaş'ta oynamak istediği cevabını verdi.

Malatyaspor Başkanı Gevrek'in Töre'nin sözleşmesini tek taraflı uzatarak Beşiktaş'tan bonservis bedeli ya da takasla oyuncu almak istediği ise gelen bilgiler arasında. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler