4 yıl olmuş! Soldado'dan sonra Serdar

05.12.2021 - 21:51 | Son Güncellenme: 05.12.2021 - 21:54

Fenerbahçe sahasında Çaykur Rizespor'u 4-0 yendi. Sarı lacivertli takımda İspanyol golcü Roberto Soldado'dan sonra ilk hat-trick yapan isim Serdar Dursun oldu.

4 yıl olmuş! Soldado'dan sonra Serdar

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'de 4 yıl sonra hat-trick geldi! Sarı lacivertli takımda İspanyol golcü Roberto Soldado'dan sonra ilk hat-trick yapan isim Serdar Dursun oldu. 19 Kasım 2017'de Demir Grup Sivasspor maçının 61. dakikasında oyuna giren Roberto Soldado, 20 dakikada 3 gol atarak, hat-trick yaptı.

Sarı lacivertlilerde tam 4 yıl sonra ilk kez bir oyuncu ha-trick yaptı. Serdar Dursun da tıpkı Soldado gibi oyuna sonradan girip hat-trick yaptı. Üstelik neredeyse aynı dakikada oyuna dahil oldu.  62. dakikada Merim Berisha'nın yerine oyuna giren gurbetçi oyuncu, 28 dakikada 3 kez fileleri havalandırdı. Serdar böylece ligdeki gol sayısını 5'e çıkardı.

''İlk 11 oynamayı bekliyordum''

Rizespor karşısında hat-trick yapan Serdar Dursun, karşılaşmadan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Dursun, ''Çok önemli maçtı bizim için. Bir seri yakalamamız gerekiyordu artık. İyi pozisyonlara girdik. Takım olarak beraber hücum ve defans yaptık. İlk yarıyı 3-0 bitirebilirdik. Ben de ilk 11 oynamayı bekliyordum. Oyuna girdim ve katkı sağladım, çok mutluyum. Benim için önemliydi, çünkü Türkiye’y geldim, sakatlandım ve az oynadım. Artık hazırım, inşallah bundan sonra oynarım ve Fenerbahçe’ye daha çok katkı sağlarım. Gol atmak her zaman önemlidir. Ofansif olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum. Bu galibiyeti Osman Arpacıoğlu’na armapan ediyoruz. Hat-trick yaptığım için topu aldım ve elimde tutacağıma karnıma koydum. Bir hamilelik durumu yok…'' yorumlarında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler