5 Büyükler "Kalimerhaba" Cup'ta!

29.09.2015 - 10:30 | Son Güncellenme: 29.09.2015 - 10:30

Ülkemizin küçük yaş grubundaki en büyük uluslararası futbol organizasyonu U12 İzmir Cup ile U11 Balkan Cup’ı başarıyla organize eden Altınordu, önümüzdeki hafta sonunda Türk-Yunan dostluğunu güçlendirmek amacıyla “Kalimerhaba Cup” düzenliyor.

15 yaş kategorisindeki Türk-Yunan Dostluk  Turnuvası’na Yunanistan’ın ünlü ekipleri AEK, PAOK, Atromitos, Panathinaioks ve Nikites FC ekipleri katılacak. Altınordu’nun kardeş kulübü İspanyol Athletic Bilbao’nun onur konuğu olacağı turnuvada ülkemizden Altınordu, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Bursaspor ve Trabzonspor da mücadele edecek.  2-3-4 Ekim tarihlerindeki dev organizasyon Altınordu’nun FIFA standartlarındaki Selçuk-Efes Tesisleri’nde yapılacak.

Altınordu Sportif Etkinlikler Yöneticisi Gökhan Göktürk, bir yandan U12 İzmir Cup’ı önümüzdeki yıl 72 takımla düzenleme çalışmalarının devam ettiğini sürerek, “Her yıl 5 büyük uluslararası turnuva ile sadece Altınordu forması giyen değil, kentimiz ve ülkemizdeki tüm çocukların uluslararası maç tecrübelerini artırmayı hedefliyoruz. Bu turnuvalar, çocukların sosyo-kültürel etkileşimleri açısından da büyük önem taşıyor. Kalimerhaba Cup,  bu açıdan çok faydalı olacak” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler