5. sınıflar ne zaman yüz yüze eğitim alacak? Cumhurbaşkanı...

20.10.2020 - 21:43 | Son Güncellenme: 20.10.2020 - 21:49

Koronavirüs sonrası askıya alınan üniversiteler sonrası öğrenciler tekrardan açılması için gündem yaratmaya devam ediyorlar. Cumhurbaşkanı kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Peki 5. sınıflar açılacak mı, açılış tarihleri belli oldu mu, dersler başladı mı? Ortaokul derslere ne zaman başlayacak? Bu ve benzeri tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

5. sınıflar ne zaman yüz yüze eğitim alacak? Cumhurbaşkanı...

Koronavirüs sonrası askıya alınan üniversiteler sonrası öğrenciler tekrardan açılması için gündem yaratmaya devam ediyorlar. Cumhurbaşkanı kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. 

Peki 5. sınıflar açılacak mı? Ortaokul derslere ne zaman başlayacak? Bu ve benzeri tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

Recep Tayyip Erdoğan, eğitim, sağlık, adalet, güvenlik, ulaşım, enerji, tarım, sanayi, ticaret, spor gibi tüm alanlarda mevcut altyapı üzerinde geleceğin Türkiyesini kurmak üzere harekete geçtiklerini söyledi. 

Her hal ve şart altında olduğu gibi bu hususta da tek baktıkları yerin millet olduğunu vurgulayan Erdoğan, vizyonlarını 83 milyonun ortak hayallerini, hedeflerini, beklentilerini, taleplerini kuşatacak şekilde şekillendirdiklerini belirterek, "İnşallah 2023 yılında hem hedeflerimize ulaşmanın sevincini hem yeni vizyonumuzu milletimizle paylaşmanın heyecanını birlikte yaşayacağız." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler