(ÖZET) Lugano-Beşiktaş Maç Sonucu: 3-3 Kartal, turu İstanbul'a bıraktı

22.08.2024 - 23:10 | Son Güncellenme: 23.08.2024 - 00:03

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Lugano ile 3-3 berabere kaldı. İşte maç özeti ve goller

(ÖZET) Lugano-Beşiktaş Maç Sonucu: 3-3 Kartal, turu İstanbul'a bıraktı

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında bu akşam İsviçre ekibi Lugano ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Thun kentiyle aynı adı taşıyan statta oynanan müsabaka, 3-3 beraberlikle sonuçlandı.

İlk yarı karşılıklı gol!

Beşiktaş, 21. dakikada Gedson Fernandes ile 1-0 öne geçti. Lugano, 34. dakikada Bislimi ile eşitliği yakaladı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Kartal kaçtı, Lugano yakaladı

Beşiktaş 52. dakikada Gedsn Fernandes ile 2-1 öne geçti. Siyah beyazlı takım, Al-Musrati'nin 55. dakikada kaydettiği gol ile farkı 2'ye çıkardı. Lugano bu gole 1 dakika sonra Steffen ile yanıt verdi ve farkı 1'e indirdi. 63. dakikada ev sahibi ekip Paulista'nın kendi kalesine kaydetti golle eşitliği yakaladı. Maçta başka gol çıkmadı ve mücade 3-3 sona erdi.

Gedson Fernandes'den 6 yıl sonra bir ilk

Rakip fileleri 2 kez havalandıran Gedson Fernandes, Avrupa kupalarında 2018'den sonra ilk defa rakip fileleri havalandırdı.

Giovanni van Bronckhorst, mağlubiyetle tanıştı

Beşiktaş'ın başında 4. resmi maçına çıkan Giovanni van Bronckhorst, ilk kez bir maçı kazanamadı. Galatasaray'ı Süper Kupa maçında mağlup eden siyah beyazlı takım, ligde de 2'de 2 yapmıştı. 

Peki Beşiktaş-Lugano rövanş maçı ne zaman?

Beşiktaş, bu eşleşmenin rövanşını 29 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da oynayacak. Siyah beyazlı takım, rakibini mağlup ederek gruplara kalmaya çalışacak.

Senin için hazırladığımız haberler