65 saat sonra kurtarılan Elif'in sağlık durumu nasıl?

02.11.2020 - 14:39 | Son Güncellenme: 02.11.2020 - 14:43

İzmir'de enkaz altından 65 saat sonra kurtarılan Elif Bebek tüm ülkeye umut saçmaya başladı. Elif Perinçek'in sağlık durumu hakkında araştırma yapan vatandaşlar 3 yaşındaki Elif'in sağlık durumu hakkında bilgiler aramaya başladılar. Peki Elif bebeğin sağlık durumu nasıl, enkaz altında sorun yaşadı mı, annesi ve babası yaşıyor mu, kardeşi yaşıyor mu? İşte Elif bebek hakkında tüm detaylar...

65 saat sonra kurtarılan Elif'in sağlık durumu nasıl?

İzmir'de enkaz altından 65 saat sonra kurtarılan Elif Bebek tüm ülkeye umut saçmaya başladı. Elif Perinçek'in sağlık durumu hakkında araştırma yapan vatandaşlar 3 yaşındaki Elif'in sağlık durumu hakkında bilgiler aramaya başladılar. 

İşte Elif bebek hakkında tüm detaylar...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''ELİF PERİNÇEK. 65 saat sonra kurtarıldı. 3 yaşında. SAĞLIK DURUMU: Bilinci açık, ciddi bir kas ezilmesi ya da kırığı yok. Enkaz altında uzun süre hareketsiz kaldığı ve sıkıştığı için yoğun bakımda takip ediliyor. İki ablasının da durumu iyi.'' paylaşımını yaptı.

 

Elif'in annesi Seher Dereli Perinçek ile ikiz ablaları 10 yaşındaki Elzem ve Ezel de depremden 23 saat sonra sağ kurtarılmış, ağabeyi 7 yaşındaki Umut ise depremde hayatını kaybetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler