Manchester United - Newcastle United: 0-0 (Maç Sonucu - Özet)

16.10.2022 - 17:36 | Son Güncellenme: 16.10.2022 - 18:32

İngiltere Premier Lig'de 11. hafta maçında Cristiano Ronaldo'lu Manchester United sahasında Newcastle United ile 0-0 berabere kaldı. İşte maç özeti...

Manchester United - Newcastle United: 0-0 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

İngiltere Premier Lig'in 11. haftasında Manchester United evinde Newcastle United'i konuk etti. 700 gollü Cristiano Ronaldo'nun maç öncesinde ödül aldığı karşılaşmadan gol sesi çıkmadı. Kırmızı Şeytanlar, Old Trafford'ta 1 puanla yetindi.

Ronaldo ve De Gea ödül aldı

Manchester United - Newcastle United maçından önce Old Trafford iki ödül törenine ev sahipliği yaptı. Manchester United formasıyla 500. maçına çıkan kaleci David de Gea ile kulüp takımlarında oynadığı maçlarda 700 gole ulaşan Cristiano Ronaldo, Kırmızı Şeytanlar'ın efsanevi menajeri Sir Alex Ferguson tarafından ödüllendirildi.

İlgini Çekebilir
Ronaldo’dan ilk gol yeni rekor!
Habere Git

Cristiano Ronaldo ilk 11'de başladı

Manchester United'ta mutsuz olan ve takımdan ayrılmak isteyen Cristiano Ronaldo, Newcastle United maçına ilk 11'de başladı. Portekizli yıldız bu sezon Brentford maçından sonra ilk kez bir lig maçına ilk 11 başladı. 

İki takımın 11'leri

Manchester United: De Gea, Dalot, Varane, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Casemiro, Fred, Antony, Bruno Fernandes, Sancho, Cristiano Ronaldo

Newcastle United: Pope, Burn, Botman, Schar, Trippier, Joelinton, Bruno Guimaraes, Longstaff, Murphy, Callum Wilson, Almiron

Yapılan oyuncu değişiklikleri

  • 59' Newcastle United: Giren: Jacob Murphy, Çıkan: Ryan Fraser
  • 70' Manchester United: Giren: Marcus Rashford, Çıkan: Cristiano Ronaldo
  • 78' Newcastle United: Giren: Chris Wood, Çıkan: Callum Wilson
  • 78' Newcastle United: Giren: Matt Targett, Çıkan: Dan Burn
  • 78' Newcastle United: Giren: Joe Willock, Çıkan: Bruno Guimaraes
  • 90+1' Newcastle United: Giren: Fabian Schar, Çıkan: Jamaal Lascelles

Taraftarlar stadı terk etti

Gol sesi çıkmayan ve oldukça temposuz geçen mücadele Manchester United taraftarları dakika 85 itibarıyla stadı terk etmeye başladı. Yönetimden memnun olmayan Kırmızıların taraftarları kulübün sahibi olan Glazer ailesini de protesto etti.

İki takım da yerini korudu

0-0 biten karşılaşma sonrası Manchester United puanını 16'ya yükseltti ve 5. sıradaki yerini korudu. Aynı şekilde puanını 15'e yükselten Newcastle United da 6. sıradaki yerini korudu.

İki takımın gelecek hafta fikstürü

Manchester United, Premier Lig'in 12. haftasında 19 Ekim Çarşamba günü saat: 22.15'te evinde Tottenham Hotspur'u konuk edecek. Newcastle United ise yine 19 Ekim Çarşamba günü saat 21.30'da kendi sahasında Everton ile karşılaşacak.

İlgini Çekebilir
İnanılmaz rakam! Dünyanın en değerli takımı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler