80 artı Galatasaray

Orhan Gülek
28.04.2021 - 22:50 | Son Güncellenme: 28.04.2021 - 22:56

Galatasaray bu sezon oyunun son bölümünde bulduğu gollerle 10 puanı hanesine yazdırdı.

80 artı Galatasaray

Burhan Can Terzi - AJANSSPOR

Süper Lig'in 38. haftasında Galatasaray, Konyaspor'u 1-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar galibiyete 87. dakikada Emre Akbaba'nın attığı golle uzandı. 

Özellikle son sezonlarda oyunun son bölümünde yediği gollerle canı yanan Galatasaray bu sezon ise bitime yakın attığı gollerle hayat buluyor.

Süper Lig'in kritik dönemeçlerinden birinde Yeni Malatyaspor'a konuk olan Galatasaray, uzun süre oyunu açmakta zorlanmış ve puan kaybetmeye çok yaklaşmıştı. Zorlu saha ve hava şartlarında oynanan mücadelede Babel 88'inci dakikada uzaklardan harika bir şut çıkararak galibiyeti getirmişti.

O süreçte yine sıkıntılı hava ve saha şartlarında Kasımpaşa'yı ağırlayan Cimbom 1-1 devam eden maçın son bölümünde penaltı kazanmış ve Mostafa Mohamed, yüreklere su serpmişti.

Geçen hafta Trabzonspor ile oynanan maçta mağlup olmak üzere olan Cimbom son saniyelerde kullanılan serbest vuruşta yapılan organizasyon sonucu top kaleciden dönmüş ve Emre Akbaba dönen topu tamalamıştı. Bugün de Emre Akbaba yine son dakikalarda Konyaspor karşısında bir dejavu yaşattı ve Aslan'a 3 puan kazandırdı.

 

Rakip   Sonuç Puan Golü Dakikası
Yeni Malatyaspor 1-0 88
Kasımpaşa 1-2 89
Trabzonspor 1-1 90
Konyaspor 1-0 87
Senin için hazırladığımız haberler