92 yaşındaki ünlü tiyatrocu koronaya yakalandı

23.11.2020 - 10:38 | Son Güncellenme: 23.11.2020 - 10:45

Usta sanatçı Haldun Dormen, koronavirüse yakalandığını açıkladı. Tedavisi devam eden Haldun Dormen'in sağlık durumu merak ediliyor. Peki Haldun Dormen kimdir, kaç yaşında? Başarılı tiyatrocu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti. İşte detaylar...

92 yaşındaki ünlü tiyatrocu koronaya yakalandı

Ünlü tiyatrocu Haldun Dormen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalandığını açıkladı.

92 yaşındaki Haldun Dormen, kontrollerin yapıldığını ve durumunun iyi olduğunu söyledi.

Ünlü tiyatrocu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün yapılan test sonucumun pozitif olduğunu öğrendim fakat durumum gayet iyi. Doktorlarım yaptıkları kontrollerin sonucunda her şeyin olumlu yönde seyrettiğini bildirdiler.

Lütfen nerede olursak olalım kendimizi ve çevremizdekileri en güvenli şekilde korumaya, maskemizi takmaya ve sosyal mesafeli kalmaya dikkat edelim. Hep birlikte bu virüsün üstesinden geleceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haldun Dormen kimdir?

Türk eğitmen, yönetmen, oyuncu, yazar, çevirmen Ahmet Haldun Ömer Dormen, 5 Nisan 1928 tarihinde dünyaya geldi. Bulvar komedisi ve vodvil türünde uzmanlaşmış bir tiyatro yönetmenidir. 1998 yılında Kültür Bakanlığı'nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almıştır.

Haldun Dormen'in kitapları: Sürc-ü Lisan Ettikse: Anılar, İkinci Perde, Antrakt, Nerde Kalmıştık, Olmak: Olmak, Olmak ya da Olmak.

Haldun Dormen'in fimleri ve TV şovları: Hisseli Harikalar Kumpanyası, Güzel Bir Gün İçin, Bozuk Düzen, Dadı, Hüdaverdi Pıtrık, Şen Sazın Bülbülleri, Yeşil Işık, Gırgıriye, Bizimkiler, Yorgun Savaşçı, Düşkünüm Sana, Hicran Sokağı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler