A Milli Takım'da Sakatlanan Rıdvan Yılmaz, Litvanya Maçının Kadrosundan Çıkarıldı

İsa Kethüda
12.06.2022 - 12:24 | Son Güncellenme: 12.06.2022 - 14:56

Son dakika haberleri...A Milli Takım forması giyen genç sol bek Rıdvan Yılmaz sakatlandı ve Türkiye ile Litvanya arasında oynanacak maçın kadrosundan çıkarıldı.

A Milli Takım'da Sakatlanan Rıdvan Yılmaz, Litvanya Maçının Kadrosundan Çıkarıldı

AJANSSPOR-HABER

UEFA Uluslar Ligi'nde Lüksemburg'u deplasmanda 2-0 mağlup eden ve grupta oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanan A Milli Takımımızda sakatlık şoku yaşanıyor. Ay-yıldızlı ekipte genç oyuncu Rıdvan Yılmaz sakatlandı ve Litvanya maçının kadrosundan çıkarıldı.

Rıdvan Yılmaz sakatlandı

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamada, "A Millî Takım futbolcumuz Rıdvan Yılmaz, sakatlığı nedeniyle 14 Haziran Salı günü oynanacak Türkiye - Litvanya karşılaşması öncesinde aday kadrodan çıkarıldı. 

Rıdvan, İstanbul'a dönüyor

A Millî Takım kafilesi ile bugün İzmir'e seyahat edecek Rıdvan, daha sonra İstanbul'a dönmek üzere takımdan ayrılacak" ifadelerine yer verildi. 

Frankfurt'a gidiyor

Öte yandan, Rıdvan Yılmaz'ın bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'a transfer olduğu iddia edildi.

Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'dan ne kadar kazanacak?

Basında yer alan haberlere göre siyah-beyazlı takım Rıdvan Yılmaz'ın transferi için 6.5 milyon Euro bonservis ücreti ve gelecek satışından yüzde 20 pay alacak. 

Rıdvan Yılmaz'ın bu sezonki performansı

Beşiktaş ile 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası kazanan genç yıldız, bu sezon toplamda 33 maçta görev aldı. 3 gol ve 4 asistle oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler