A Milli Takım aday kadrosu belli oldu! Norveç ve Letonya kadrosu...

01.10.2021 - 19:16 | Son Güncellenme: 01.10.2021 - 20:18

A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz önderliğinde çıkacağı Norveç ve Letonya maçlarının aday kadrosu açıklandı. İşte kadroda yer alan isimler...

A Milli Takım aday kadrosu belli oldu! Norveç ve Letonya kadrosu...

AJANSSPOR-HABER

A Milli Takım’da Şenol Güneş’le yolların ayrılmasının ardından Alman teknik adam Stefan Kuntz ile 3 yıllık anlaşmaya varılmıştı. Kuntz, Türk Milli Takımı ile çıkacağı Norveç ve Letonya maçlarının aday kadrosunu açıkladı. 

Berkan Kutlu ve Serdar Dursun ilk kez

Berkan Kutlu ve Serdar Dursun, ilk defa ay-yıldızlı formayı giyecek. Stefan Kuntz ile birlikte Caner Erkin tekrar milli takıma döndü. Uzun süredir A Milli Takım'a davet almayan Sinan Bolat ise kendisine aday kadroda yer buldu.

KALECİLER

ALTAY BAYINDIR

SİNAN BOLAT

UĞURCAN ÇAKIR

 

DEFANS

ZEKİ ÇELİK

MERT MÜLDÜR

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ

KAAN AYHAN

MERİH DEMİRAL

OZAN KABAK

SERDAR AZİZ

CANER ERKİN

RIDVAN YILMAZ

ORTA SAHA - FORVET

ABDÜLKADİR ÖMÜR

BERAT ÖZDEMİR

BERKAN KUTLU

CENGİZ ÜNDÜR

HAKAN ÇALHANOĞLU

KEREM AKTÜRKOĞLU

ORKUN KÖKÇÜ

OZAN TUFAN

TAYLAN ANTALYALI

YUSUF YAZICI

 

FORVET

BURAK YILMAZ

KENAN KARAMAN

SERDAR DURSUN

Millilerin mesaisi pazartesi günü başlayacak

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Norveç ve Letonya ile karşılaşacak A Milli Takım'ın aday kadrosu, 3 Ekim Pazar günü toplanacak. Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir araya gelecek milliler, hazırlıklarına 4 Ekim Pazartesi günü başlayacak.

Türkiye-Norveç maçı ne zaman?

Milliler, 8 Ekim Cuma günü Ülker Stadı'nda Norveç ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Türkiye, grubundaki 8. maçında ise 11 Ekim Pazartesi günü Letonya'ya konuk olacak. Daugava Stadyumu'ndaki mücadele TSİ 21.45'te oynanacak.

A Milli Takım kafilesi, Letonya karşılaşması için 9 Ekim Cumartesi günü Türk Hava Yolları'na ait uçakla Riga'ya gidecek. Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir futbolcu, 10 Ekim Pazar günü Daugava Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Letonya maçı öncesi son çalışma ise TSİ 19.30'da bu statta yapılacak.

Senin için hazırladığımız haberler