Abdülkerim Durmaz: ''Beşiktaşlı futbolcular şımarmışlar bugün hiç mücadele etmediler!''

18.03.2018 - 19:51 | Son Güncellenme: 18.03.2018 - 19:51

Abdülkerim Durmaz: ''Beşiktaşlı futbolcular şımarmışlar bugün hiç mücadele etmediler!''

Fenerbahçe'li eski futbolcu ve Beyaz TV yorumcusu Başakşehir'in Beşiktaş'ı 1-0 yendiği mücadele sonrası flaş yorumlar yaptı.

Sizler için Abdulkerim Durmaz'ın konuşmalarını derledik:

Başakşehir - Beşiktaş mı? Fenerbahçe - Galatasaray mı? Hangisinin kardeşler derbisi olduğunu bugün gördük.

Titanic konusunda ben Ahmet Çakar'ın zekasına hayranım. Bakın Ertem Şener Beşiktaş batmaz diyor, Titanic yolcuları da batmaz zannediyorlardı.

Bugün kardeşler derbisi oynandı, Beşiktaş'ta çift dalan yok, sakatlanan yok, mücadele eden yok. Ben kazanacağım diyen yok. 

Beşiktaş'ta bir şımarıklık var, bunu bugün gördük. Ayrıca Galatasaray ve Fenerbahçe, hem Avrupa'da oynuyorlardı hem de lig de şampiyon oluyorlardı. Sanki bir tek Beşiktaş böyle mücadele etti Avrupa'da!

Abdullah Avcı'yı canı gönülden kutluyorum, 30-40 seyirci ile şampiyonluğa yürüyor. Bugün Beşiktaş'a pozisyon bile vermediler. Bunu Fatih Terim, Şenol Güneş ve Aykut Kocaman yapsa yere göğe sığdıramıyoruz. 

Başakşehir, Galatasaray'ı Türk Telekom Stadı'nda yenerse kimse şaşırmasın şampiyon bile olabilirler.

Dün Galatasaraylı oyuncular çok yere yattılar, hele Serdar Aziz çok abarttı hiç yerden kalkmadı. Fenerbahçe'nin dün verilmeyen ilk penaltısı kaçıncı dakikadaydı? Mehmet Ekici'nin pozisyonları da o zaman olmayacaktı.

Maçta sadece 1 penaltı vardı, o da ilk pozisyondu, onun dışında bence penaltı yoktu. Aykut Kocaman, 3 penaltı vardı diyebilir, ben de hocayken her pozisyonu penaltı zannediyordum.

Volkan Demirel, 40 yaşına kadar kalecilik yapar bazı pozisyonlarda resmen kolları uzadı ve çok önemli toplar çıkarmayı başardı. 

Fatih Terim'in açıklamalarında katılmadığın bir yön var. Tamam şampiyonluk önemli bunu anlıyorum ama derbi maçlarda galibiyetin bir anlamı yoksa neden bunun istatistikleri tutulmuyor?

Neden insanlar Fenerbahçe - Galatasaray maçlarında heyecanlandığı gibi Konyaspor, Akhisar maçlarında heyecanlanmıyor?

Fatih Terim'e kazanamama konusunda katılmıyorum.

Senin için hazırladığımız haberler