Abdullah Avcı, Hatayspor maçında sakatlanan Edin Visca için tarih verdi!

Ali Bozkurt
12.08.2022 - 23:44 | Son Güncellenme: 12.08.2022 - 23:51

Süper Lig'in 2. haftasında kendi sahasında Hatayspor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Abdullah Avcı, Hatayspor maçında sakatlanan Edin Visca için tarih verdi!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in ikinci haftasında Hatayspor'u kendi sahasında 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da karşılaşmanın ilk yarısında Edin Visca, talihsiz bir sakatlık yaşadı. Bordo-Mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı, karşılaşmadan hemen sonra Edin Visca'nın sakatlığı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

''Süreleri uzun oluyor''

Abdullah Avcı, Visca'nın sakatlık süresini açıkladı. Avcı, ''Sporcuların sakatlıkları bizim için üzücü. Süreleri uzun oluyor. Edin çok iyi profesyonel. Gerçek bir takım oyuncusu. Kolunda kırık var, minimum 3-4 ay olmayacak diye konuşuluyor. Futbolun içinde bunlar var. Galibiyet ona armağan olsun. Onunla iki tane kupa kazandık.'' ifadelerini kullandı.

''Salı günü önemli maça çıkıyoruz''

Abdullah Avcı, Salı günü oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı hakkında yorumlarda bulundu. Avcı, ''Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Onlar da bıraktığı yerden devam ediyor. 2 maçta 6 puan aldık ve gol yemedik. Çok fantastik vuruş yaptılar, Uğurcan kurtardı, onun dışında pozisyon vermedik. Çok net pozisyonlara girdik. Bu fırsatları daha önce değerlendirmeliyiz. Bu kadar zor olmamalı. Bu ligde kazanmak kolay değil. Her seferinde daha iyisini yapmalıyız. Salı günü ülke futbolu için de önemli maça çıkıyoruz. Süper Kupa'yı almak istiyorduk, aldık. 2'de 2 yapmak istiyorduk, yaptık. Şampiyonlar Ligi'ni istiyoruz. Yarından itibaren Kopenhag maçına hazırlanacağız. Rakiplere ilgili çalışmaları yapacağız. Biz geçen senenin şampiyonuyuz. İyi oynayacağımızı düşünüyorum. Biz şimdiden Dünya Kupası programını yaptık. Nerede kamp yapacağız, kaç kişi kalacağız, ne kadar izin yapacağız belirledik. Bunu daha sonra açıklarız.'' ifadelerini kullandı.

Visca, talihsizlik yaşadı

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor ile Hatayspor arasında oynanan müsabakanın 40. dakikasında Falette ile girdiği ikili mücadelede sakatlanarak hastaneye getirilen Edin Visca'nın ilk kontrollerinde, Humerus kemiğinde kırık şüphesi olduğu belirtildi. Yapılacak son kontrollerden sonra ameliyat olup olmayacağına karar verilecek.

Senin için hazırladığımız haberler