Abdullah Avcı için flaş sözler: "İçime sindiremiyorum..."

28.06.2019 - 16:44 | Son Güncellenme: 28.06.2019 - 19:44

Abdullah Avcı için flaş sözler: "İçime sindiremiyorum..."

Bir dönem Beşiktaş'ta yöneticilik yapan ve kongre üyesi olan Ahmet Akpınar, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Abdullah Avcı'nın takımda olmasını istemediğini söyleyen ve başarılı olamayacağını düşünen Akpınar'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Abdullah Avcı'nın gelmesini içime sindiremiyorum. FETÖ'cü oyuncuları ve taraftarlarıyla, Türkiye Kupası finalinden sonra bizim taraftarlarımızı dövdü. Havaalanında 3-0 kazandık, açıklaması yapan birinin Beşiktaş teknik direktörü olmasını içime sindiremiyorum. Biz olmasak taraftarlarımızı çok kötü bir şekilde darp etmeye çalışıyorlardı. 

"Umarım mutlulukları daim olur"

Abdullah Avcı'nın klasiğidir. Beşiktaş maçlarında oyuncuları hep yere yatarlar. Taraftarlar bundan dolayı tezahürat yapınca, 15 kişi 1 taraftarı dövmeye çalıştı. Demek ki başkan onu çok seviyor ki Bodrum'da marşın sözlerini onun için değiştiriyor. Umarım mutlulukları daim olur.

Abdullah Avcı başarılı olur mu?

Abdullah Avcı'nın başarılı olacağını düşünmüyorum. Final maçlarını oynayamıyor. Şenol Güneş'le de aynı şeyleri yaşadık. Üstelik şimdi kadro sorunu yaşamaya başladık. Amatör şubeler kapatılabilir, BJK TV kapatılacak. Başkan artık Beşiktaş'ta paralar ödeniyor, dedi ama paralar çarçur edildi.

Beşiktaş seçime gidecek mi?

Eğer yapamıyorlarsa bıraksınlar görevi. Taşın altına gövdesini koyacak çok insan var. Şu anda Divan Başkanı olan Tevfik Yamantürk atanmış biridir. Dilerim başkan adayı olmaz. Divan Kurulu'nun değişmesi gerekiyor. Şu anki kurul üyeleri yeterli değil. Beşiktaş Divan Kurulu, Beşiktaş'ın üst kuruludur. Olağanüstü Genel Kurul olacağını düşünmüyorum. Öncelikle ligin başlaması lazım. Bizler yarın kongre olacakmış gibi genç arkadaşlarımızı destekliyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler