Abdullah Avcı müjdeyi verdi!

28.03.2019 - 14:41 | Son Güncellenme: 28.03.2019 - 11:53

Lider Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Avcı; sakatlıklardan dönen İrfan Can, Epureanu ve Demba Ba'nın önümüzdeki hafta oynanacak lig maçında forma giyebileceğini duyurdu.

Deneyimli teknik adamın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şöyle:

"Milli takımımızı tebrik edelim. İyi bir başlangıç yaptık. Umarım devamı gelir. Bizim de destek olmamız lazım. Oyuncu sayısını artırmak en temel ihtiyacımızdır. Lige verilen arayı hem dinlenerek hem de enerji depolayarak devam ediyoruz. Bu durumu iyi değerlendiriyoruz. Önümüzdeki hafta itibariyle takımımızın yüzde 95'i bizimle olacak. Her maç zor bundan sonra. Mevcut farkı açarak ve kazanarak devam etmek istiyoruz. Umarım bu süreç bizim lehimize iyi geçer. Epureanu, 2 haftadır bizimle beraber değil. Önümüzdeki hafta itibariyle bizimle olabilir. İrfan Can, pazartesi bizimle olacak. Aksilik olmazsa Konya maçında bizimle olacak. Demba Ba da takımla çalışmaya başladı. Rakibe ve performansa göre forma veriliyor.
6 puan öndeyiz ve 8 hafta var. Ocak ayına başlarken de fark 6 puandı. Harika gidiyoruz. Çok özgüvenliyiz. Çok güzel bir puan farkı var, daha da açmak istiyoruz. İrfan sakatlanmasa milli takımda ilk 11'de 4 futbolcumuz olacaktı. Emre Belözoğlu, 19 yaşında A Milli Takım'daydı 39 yaşında yine orada. Umarım bırakana kadar hizmete devam eder. Mahmut da milli takımın bütün kategorilerinde oynadı. O da ülke için çok önemli bir oyuncu. Bizim tek hedefimiz, şampiyon olmamız ve rol model olmamız. 5 senelik sözleşmem var. Burası benim evim. Doğru işler yaptığımız için konuşuluyoruz, bunlar beni mutlu ediyor."

Senin için hazırladığımız haberler