Trabzonspor, Antalyaspor maçı öncesi taraftara açık antrenman yapılacak

27.04.2022 - 16:50 | Son Güncellenme: 27.04.2022 - 16:58

Trabzonspor, ligde cumartesi günü sahasında oynayacağı Antalyaspor maçı öncesi cuma günü 16.30'da Medical Park Stadyumu'nda taraftarlara açık bir antrenman gerçekleştirecek.

Trabzonspor, Antalyaspor maçı öncesi taraftara açık antrenman yapılacak

Trabzonspor'un resmi sosyal medya hesabından "Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’dan mesaj var!" mesajıyla, deneyimli teknik adamın taraftara açık olarak yapılacak antrenmanı duyurduğu mesajı yayınlandı.  

"Sizi cuma akşamı 16.30’da Akyazı’da görmek istiyor ve bekliyorum"

Abdullah Avcı açıklamasında, "Sevgili taraftarlarımız sene başından itibaren tribünlerde, dışarda bana ve ekibe, takıma verdiğimiz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar savunmayı ve hücumu hep beraber yaptık. Ne istediysem, ne mesaj verdiysem bunu yerine getirdiniz. Sizin de antremanı beraber seyretme talebiniz oldu. Sizin bu talebinizi cuma akşamı 16.30’da Akyazı’da görmek istiyor ve bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Antalyaspor şampiyonluk maçı

Ligin 35. haftasında sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor'a şampiyonluğunu ilan etmesi için Antalyaspor maçından 1 puan alması ya da rakibi Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi yeterli olacak.

Senin için hazırladığımız haberler