Aboubakar, Sergen Yalçın'dan özür diledi

06.03.2021 - 21:30 | Son Güncellenme: 06.03.2021 - 21:35

Son dakika spor haberleri... Beşiktaş'ta Aboubakar Gaziantep maçının ardından konuştu. Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş Gaziantep'i Kamerunlu oyuncunun golleriyle 2-1 mağlup etti. Galibiyeti değerlendiren Aboubakar, Sergen Yalçın'dan da özür diledi. İşte o açıklamalar...

Aboubakar, Sergen Yalçın'dan özür diledi

Süper Lig'in 29. hafta maçında Beşiktaş, sahasında Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti ve üst üste 5. galibiyetini aldı. Karşılaşmanın ardından takımının iki golünü de kaydeden Vincent Aboubakar takım arkadaşları ve Sergen Yalçın’dan özür diledi. 

Geçtiğimiz hafta Yeni Malatya karşısında Atiba'nın golünün asistini yapan Kamerunlu golcü, 85'te oyundan alınınca teknik direktör Sergen Yalçın'a tepki göstermişti.

Yıldız forvet bu konuya dair, ''Geçen hafta oyundan çıkarken yaptığım davranıştan dolayı hocamdan ve takım arkadaşlarımdan özür dilerim'' şeklinde konuştu.

 

''En iyi gol galibiyetti''

Galibiyeti değerlendiren Aboubakar, ''Bu performansı takım ruhuna yaymak lazım, bugün de bunu sergiledik. Larin de bu sezon çok goller attı, benim de gol atmam önemli ama esas önemli olan takımın başarısı. Takım olarak başarı yakalamışsak bir şampiyonluk yakalayabilirsek hem taraftarla güzel bir kutlama yapabiliriz. En iyi gol galibiyetti'' dedi. 

 

Beşiktaş'ın Gaziantep FK ile oynadığı maçta iki gol birden atan Vincent Aboubakar, Süper Lig'de 15. golünü attı.

Kamerunlu oyuncu bu sezon 4 defa da asist yaptı ve toplamda 19 gol katkısına ulaştı.

Aboubakar, Hataysporlu Boupendza'yı da geçti ve ligin en çok gol katkısı veren oyuncu oldu

Senin için hazırladığımız haberler