Aboubakar'ın yanına Fransız golcü

24.03.2021 - 14:03 | Son Güncellenme: 24.03.2021 - 14:26

Beşiktaş haberleri… Gelecek sezonun transfer planlamasını yapan siyah beyazlılar, Belçika Ligi’nde 20 gol atan Thomas Henry’i bir kez daha gündemine aldı. Fransız futbolcunun transferinde Cyle Larin’e gelecek teklifler kilit rol oynayacak. İşte detaylar…

Aboubakar'ın yanına Fransız golcü

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de şampiyonluk için emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Siyah beyazlılar yeni sezon için bir forvete takviye yapma konusunda kararlı.

Sabah’ta yer alan habere göre Kartal, Belçika'nın Leuven takımının formasını giyen Thomas Henry için ısrarcı olacak. 26 yaşındaki golcü, sezon başında da gündeme gelmiş, ancak Beşiktaş’ın 1.5 yıllık kiralama ve 3 milyon Euro satın alma opsiyonlu teklifi reddedilmişti.

Sezon sonu teklif yükselecek

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu üzerine bir kez daha kolları sıvayan yönetim, bu transferde Cyle Larin’in durumuna göre hareket edecek. Bu sezon yaptığı çıkışla Avrupa kulüplerinin ilgisini üzerine çeken Kanadalı iyi bir rakama satılırsa, Henry için kulübüne daha yüksek bir teklif sunulacak.

Henry 72 maçta 41 gol attı

Fransız santrfor Leuven’de çıktığı 30 resmi maçta 20 gol atıp 6 da asist yaptı. Kariyerine ülkesindeki Beauvais'te başlayan futbolcu daha sonra Frejus-St.Raph, Nantes, Chambly, Tubize ve Leuven formaları giydi. 26 yaşındaki oyuncu, son kulübünde 2 sezonda 72 maça çıkarken, 41 gol, 11 asistle istikrarlı bir performans sergiledi.

Beşiktaş'a sıcak bakıyor

Nitekim Henry daha önce kendisine Beşiktaş'ın sorulması üzerine "Almanya, İngiltere, İtalya veya İspanya beni daha çok hayal ettiriyor. Ancak herkes her yıl Avrupa kupalarında oynayan büyük bir kulüp olan Beşiktaş’ı bilir. Neler olacağını göreceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler