Acun Ilıcalı Süper Lig ihalesine katılacak mı? İşte Ilıcalı'nın planı...

15.04.2021 - 13:14 | Son Güncellenme: 15.04.2021 - 13:30

Son dakika haberleri... TV8 ve Exxen'in sahibi Acun Ilıcalı, Süper Lig ve TFF 1. Lig'in yayın haklarını alacak mı? Sezon sonu düzenlenmesi planlanan ihaleye Ilıcalı girecek mi? İşte detaylar...

Acun Ilıcalı Süper Lig ihalesine katılacak mı? İşte Ilıcalı'nın planı...

Acun Ilıcalı Süper Lig ihalesini alacak mı? Süper Lig'de yeni bir dönem başlıyor. beIN Sports'un sezon sonu Türkiye'den çekilecek olması iddialarının kuvvetlenmesinden ötürü yeni yayın haklarını alabilecek adaylar şimdiden belirlenmeye başladı. Beşiktaş'ta bir dönem başkan adaylığına soyunan Hürser Tekinoktay, gündemi sarsacak bir iddiada bulundu. EXXEN ve TV8'in, yani Acun Ilıcalı'nın ihaleye girebileceğine dair imada bulunan Tekinoktay, topu Acun Ilıcalı'ya attı. EXXEN'in kısa sürede 500 bin abone barajını aşması, Tekinoktay'ın iddialarını kuvvetlendirdi. Peki, Acun Ilıcalı Süper Lig ihalesini alacak mı? Süper Lig ve TFF 1. Lig EXXEN ve TV8'de mi yayınlanacak? 

Acun Ilıcalı Süper Lig ihalesini alacak mı?

Şimdiye dek Süper Lig ihalesi için adı geçmeyen Acun Ilıcalı'nın bir anda Hürser Tekinoktay'ın iddiasıyla gündeme gelmesi, taraftar için sürpriz niteliği taşıyor. Nitekim, sezon başında farklı isimler konuşulurken; sezon sonuna doğru daha çok eğlence dünyasına özgü programlar üreten Ilıcalı'nın Süper Lig ihalesi için anılması merak uyandırdı. Hürser Tekinoktay, ihale komisyon üyelerini sayarak; topu Acun Ilıcalı'ya attı.

Hürser Tekinoktay ne dedi?

Hürser Tekinoktay, "İhale komisyonu, kulüpler birliği ve ilgililere;

  1. Kulüpler Birliği Başkanı neden ihale komisyonunda yok ?
  2. İhaleye TV8 veya EXXEN girecek mi ?
  3. ODTÜ ne öğrendiniz ?"

Süper Lig EXXEN'de mi yayınlanacak?

beIN Sports'un sezon sonu Türkiye pazarından çekileceği haberleri nedeniyle taraftarlar medya devlerinden gelecek haberlere odaklanmış durumda. Normal takvimde 2022 yılı için yayın hakkı dolan beIN Sports'un bu sezon Türkiye'den çıkacağı konuşuluyor. Peki, Acun Ilıcalı Süper Lig ihalesine girecek mi? Ilıcalı, şimdilik Hürser Tekinoktay'ın iddialarını yanıtsız bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler