Acun Ilıcalı’dan Okan Buruk’a iltifat, “Bir melektir…”

11.05.2021 - 19:05 | Son Güncellenme: 11.05.2021 - 19:09

Hollanda Eredivisie’den Fortuna Sittard’ın sahibi Acun Ilıcalı, TV8 yayınında futbol insanı Okan Buruk’a övgüde bulundu. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı’dan Okan Buruk’a iltifat, “Bir melektir…”

AJANSSPOR - MAGAZİN

TV8, Exxen ve Fortuna Sittard gibi çeşitli yatırımları bulunan Acun Ilıcalı, TV8’de yayınlanan gündüz kuşağı programında verdiği Okan Buruk örneği dikkat çekti.

 

Başakşehir’den ayrıldıktan sonra boşa çıkan Buruk, Mart 2021’de Ilıcalı’dan antrenörlük teklifi de almıştı.

“Benim çok çok yakınım…”

Survivor Panorama programında, Survivor yarışmacılarının açlık kaynaklı hırçınlaştığını iddia eden Acun Ilıcalı, örnek olarak Okan Buruk’u gösterdi.

Buruk’un saha içi ve saha dışı farklı olduğunu söyleyen Ilıcalı, “Okan Buruk benim çok çok yakınım. Saha içinde çok çok agresif bir oyuncu. Saha dışında bir melektir yani Okan Buruk. Emre’de aynısı zaten ama şimdi Fenerbahçe’den örnek veriyor olmayayım. Bizim Fenerbahçe grubunun dışından birini söylemek için onu söyleyebilirim. Öyle çok futbolcu vardır, dışarda dünyaca sempatiktir. Ama biz genelde saha içinde olanları değerlendiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sittard'a istemişti

Başakşehir’le şampiyonluğa ulaştığı sezonun ertesinde art arda gelen kötü sonuçlar Okan Buruk’un koltuğunu kaybetmesiyle son bulmuştu. Acun Ilıcalı, boşa çıkan Buruk için Fortuna Sittard’ın başına geçmesini teklif etti. Ancak genç teknik adam, sezon sonuna dek hiçbir ekipte çalışmayacağını söylemişti.

Senin için hazırladığımız haberler