Acun Ilıcalı'nın yeni hedefi Premier Lig

29.01.2021 - 12:00 | Son Güncellenme: 29.01.2021 - 12:15

Hollanda ekibi Fortuna Sittard'ın hisselerine ortak olan Acun Ilıcalı, İngiltere'den bir kulüp alacağını söyledi. Peki hangi takımı alacak ve kaç paraya alacak? Ayrıca Acun Ilıcalı Süper Lig yayın haklarını alıyor mu? İşte tüm detaylar...

Acun Ilıcalı'nın yeni hedefi Premier Lig

AJANSSPOR-HABER

Hollanda Ligi'nde mücadele eden Fortuna Sittard'a ortak olarak futbol patronluğuna da soyunan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, İngildere'den den bir kulüp almak için çalaşma yapıyor.

Ilıcalı, "İngiltere'de bir takım alma ihtimalim var. O zaman farklı şeyler olabilir. Premier Lig'e çıkma adayı olan bir takım da olabilir" dedi.

Farklı şeyler olabilir

Ajansspor'un ekonomi uzmanı yazarlarından Ceyhun Kuburlu'nun yönettiği Story Box Youtube kanalına başarı öyküsünü anlatan Ilıcalı, "Futbol takımlarında ülke ekonomisi çok yüksek bile olsa, nüfus diye bir çarpan var aslında. Hollanda 12, 13 milyonluk bir ülkeyken, ancak Türkiye'nin yakınına yaklaşabiliyor. O yüzden öyle çok büyük bir ekonomi şu anda yok ama İngiltere'de bir takım alma ihtimalim var. O zaman farklı şeyler olabilir. Premier Lig'e çıkma adayı olan bir takım da olabilir. İngiltere'de maç seyret hayatın değişir. O maçlar, seyirciler, inanılmaz bir şey” dedi.

Özil'in transferinde de başrolde

Acun Ilıcalı, dünya yıldızı Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferinde de başrollerden birini oynadı. Özil'in maliyetinin bir kısmını yeni kurduğu dijital platform Exen ile yapacağı projeler üzerinden karşılayacak olan Ilıcalı, bir gün Türkiye'de bir kulüp alıp almayacağı merak konusu.

Ilıcalı'nın Hollanda'da ortak olduğu Fortuna Sittard, 19 maçın sonunda 22 puanla 12. sırada yer alıyor.
 

Senin için hazırladığımız haberler