Galatasaray ve Beşiktaş, Glen Kamara için Transfer Yarışında

Orhan Gülek
07.06.2023 - 08:36 | Son Güncellenme: 07.06.2023 - 08:41

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın ile bir başka İstanbul devi Beşiktaş'ın aynı isim için devreye girdiği iddia edildi. İşte detaylar

Galatasaray ve Beşiktaş, Glen Kamara için Transfer Yarışında

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ve Galatasaray için ortak transfer iddiası ortaya atıldı.  Daily Mail'de yer alan habere göre Beşiktaş ve Galatasaray, Rangers forması giyen Glen Kamara ile ilgileniyor. 

Türkiye ihtimali kuvvetli

Orta saha oyuncusunun yaz transfer döneminde takımdan ayrılmasının sürpriz olmayacağı belirtilirken, Kamara'nın muhtemel durağının Türkiye olacağı iddia edildi.  27 yaşındaki orta saha için Fransa Ligue 1 ekibi Nice'in de devrede olduğu ifade edilirken, transfer için başka takımların da harekete geçebileceği belirtildi. 

Galatasaray ve Beşiktaş, Kamara için yakın takipte

Ayrıca Footballscotland'da, Daily Mail'in de iki ezeli rakip olan Galatasaray ve Beşiktaş'ın futbolcuyla yakından ilgilendiği belirtildi.

Glen Kamara'nın performansı

2018/19 sezonunun devre arasında Dundee FC'den Glasgow Rangers'a transfer olan Glen Kamara, Glasgow ekibi ile çıktığı 193 karşılaşmada 9 gol ve 11 asistlik performans sergiledi. 

Milli takım tercihini Finlandiya Milli Takımı'ndan yana kullanan Kamara, 50 milli maçta 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler