Adam Buksa'dan F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş açıklaması!

İsa Kethüda
19.02.2024 - 14:50 | Son Güncellenme: 19.02.2024 - 15:11

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Antalyaspor forması giyen Polonyalı yıldız Adam Buksa'dan Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray açıklaması geldi.

Adam Buksa'dan F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Polonyalı forvet oyuncusu Adam Buksa; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"İstanbul takımlarında oynamak ister misin?"

Polonya'da yayın yapan Kanale Sportowym canlı yayınında bir gazeteci Antalyaspor'un yıldız oyuncusu Adam Buksa'ya "İstanbul takımlarında oynamak ister misin?" diye sordu. 

"Teklifleri değerlendirmekten mutluluk duyarım"

27 yaşındaki futbolcu ise, "İstanbul kulüplerinden gelecek teklifleri değerlendirmekten mutluluk duyarım" diye yanıt verdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko'dan Amine Noua kararı! Sözleşmesi...
Habere Git

Lens'ten kiralandı

Akdeniz ekibi, Adam Buksa'yı sezon başında Fransız temsilcisi Lens'ten satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

Satın alma opsiyonu 4.5 milyon Euro

Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lens’ten kiralanan Adam Buksa’nın satın alma opsiyonu da Antalyaspor’da bulunuyor. Geçtiğimiz sezon başında New England’dan Lens’e 6 milyon Euro karşılığında transfer olan Buksa için Kırmızı-Beyazlıların 4.5 milyon Euro ödemesi halinde bonservisini eline alabilecek. 

Maaşının 3’te 2’sini Lens ödüyor

Lens’ten yıllık 1.5 milyon Euro kazanan Adam Buksa’nın bu maaşının tamamı da Antalyaspor tarafından ödenmiyor. Kırmızı-Beyazlıların kasasından yaklaşık 550 bin Euro çıkarken, geri kalanı ise Fransız ekibi tarafından ödeniyor.

İlgini Çekebilir
Kulüpler Birliği Vakfı'ndan elektronik bilet açıklaması geldi!
Habere Git

12 gol 2 asist

Bu sezon Antalyaspor ile 25 karşılaşmaya çıkan Polonyalı forvet, 12 gol atıp 2 asist yaparken 2.136 dakikada sahada kaldı.

Gol krallığı yarışında da 5. sırada

Adam Buksa, Trendyol Süper Lig'de attığı 12 golle, gol krallığı yarışında da 5. sırada yer alıyor.

  • 1- Edin Dzeko: 18
  • 2- Mauro Icardi: 14
  • 3- Mame Thiam: 14
  • 4- Rey Manaj: 13
  • 5- Adam Buksa: 12

Deplasmanda en fazla gol atan oyuncular arasında yer alıyor

Opta verilerine göre Adam Buksa (8 gol), bu sezon Süper Lig'de deplasmanlarda Edin Dzeko ile birlikte en fazla gol atan (8 gol) oyuncu konumunda yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den CİMER'e Süper Kupa başvurusu! İşte gelen yanıt
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler