Adana Demirspor - Beşiktaş: 1-1 (Maç Sonucu - Özet)

14.02.2022 - 18:03 | Son Güncellenme: 14.02.2022 - 22:43

Süper Lig'in 25. haftasında Adana Demispor sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. İşte karşılaşmanın özeti ve golleri... Tün detaylar haberimzde...

Adana Demirspor - Beşiktaş: 1-1 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 25. haftasında Adana Demirspor sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. İlk 45 dakikanın tamamı, ikinci devrenin de son 15 dakikası oldukça tempolu geçen mücadele 1-1 sona erdi.

Adana Demirspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan Adana Demirspor - Beşiktaş maçını Ali Şansalan yönetti. Bu akşam saat 20.00'de başlayan ve beIN Sports 1'den naklen yayınlandı. Ayrıca karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

İŞTE İLK 11'LER


Adana Demirspor: Muric, Svensson, Tayyip, Rassoul, Kaan, Stambouli, Gökhan, Bjarnason, Vargas, Yunus, Balotelli

Beşiktaş:  Ersin, Kerem, Vida, Welinton, Rıdvan, Atiba, Necip, Ghezzal, Larin, Teixeira, Batshuayi

Adana Demirspor - Beşiktaş maçını canlı takip et

Adana Demispor -Beşiktaş arasındaki mücadeleyi AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı olarak da takip edebilirsiniz.

MAÇ BAŞLADI

Adana'da 30 bin taraftarın olduğu karşılaşma başladı. Haberin devamında önemli anlar güncellenecektir. Sık sık yenileyiniz ve aşağı ininiz.

Beşiktaş'tan tehlikeli atak

8. dakikada Beşiktaş'ın genç oyuncusu Kerem Kalafat sağ taraftan ortasını yaptı, Batshuayi dokundu top yandan auta gitti.

Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz ile gole yaklaştı

11' Larin ceza sahası dışına pasını attı, Ghezzal bindirme yapan Rıdvan'ı gördü. Milli futbolcu şutunu çekti, top az farkla auta çıktı.

Muric ilk 25 dakika geçit vermedi

Adana Demirspor'un genç kalecisi Muric, Beşiktaş'ın ataklarına geçit vermedi. Ghezzal'ın uzaktan şutu ve Siyah-Beyazlıların ceza alanına ortalarını kurtaran Muric, hatasız oynamaya devam ediyor.

Brezilyalı skoru değiştirdi

Karşılıklı atakların olduğu karşılaşmada Beşiktaş 30. dakikada Alex Teixeira'nın attığı kafa golle 1-0 öne geçti. Siyah-Beyazlıların genç oyuncusu Kerem Kalafat, kariyerinin ilk Süper Lig maçında ilk asistini yaptı. Teixeira bu golle birlikte 4. golünü atarken 3 golün 3'ünü deplasmanda attı.

Yunus Akgün net golü kaçırdı

38. dakikada Adana Demirspor gole çok yaklaştı. Yunus Akgün pas da atabileceği pozisyonda şutu düşündü, Ersin kurtardı.

Vargas'tan muhteşem hareketler

40. dakikada Adana Demirspor'un oyuncusu Vargas rakiplerini geçerek ceza sahasına girdi. Arjantinli futbolcu Balotelli'ye pasını gönderdi. İtalyan futbolcu gelişine şutunu attı ancak top üstten auta çıktı. 

Balotelli'nin golü VAR'a takıldı

Vargas'tan gelen topu rakiplerini eksilterek yerden köşeye vuran Balotelli, attığı gol sonrası olduğu yere oturarak ellerini yukarı açtı. Daha sonra VAR'dan uyarı geldi ve Balotelli'nin golü, VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

5 dakikada 5 sarı kart 

Karşılaşmanın ilk yarısında 5 sarı kart çıktı. Belhanda, ofsayta takılan gol sonrası yedek kulübesinde sarı kart gördü. İşte sarı kart gören isimler;

Welinton
Batshuayi
Balotelli
Vargas
Belhanda

Balotelli cezalı duruma düştü

Mario Balotelli, Beşiktaş karşılaşmasının ilk yarısında gördüğü sarı kartla Gaziantep FK maçında cezalı duruma düştü.

İkinci yarı başladı

Karşılaşmanın ikinci yarısı ilk yarı gibi hızlı başladı. Adana Demirspor'da Balotelli yüzüne darbe aldığını işaret ederek kendini yere bıraktı fakat hakem Ali Şansalan oyunu devam ettirdi. İkinci yarı başlar başlamaz Adana Demirspor, Yunus Akgün ile atağa çıkmak istedi fakat ofsayt bayrağı kalktı

26 bin taraftar izliyor

Adana'da karşılaşmaya gelen biletli taraftar sayısı açıklandı. Adana Demirspor - Beşiktaş karşılaşmasını izleyen taraftar sayısı 26 bin 509 kişi olduğu açıklandı.

İki genç isim sakatlanarak çıktı

Beşiktaş'ta Kerem Kalafat kasığında, Rıdvan Yılmaz ise sağ arka adalesinde ağrı hissettiği için oyuna devam edemedi. 

Samet Akaydın'ın golüyle skor eşitlendi

Mücadelenin sonuna +7 eklenirken, gol geldi. 90+2'de sol köşeden kullanılan ortada ceza sahası içerisinde Talha topu indirdi, Samet Akaydın kafa vuruşunu yaptı ve topu filelere gönderdi. 

Bu sonuçla Beşiktaş'ın yenilmezlik serisi 9 maça çıktı ve 38 puana yükseldi. Adana Demirspor ise 2 maç sonra puan kaybetti ve 41 puanda ulaştı..

Senin için hazırladığımız haberler