15 Günlük Ara Bitti! Beşiktaş, Adana Demirspor Deplasmanında...

Akın Ungan
21.05.2023 - 10:00 | Son Güncellenme: 21.05.2023 - 18:04

Süper Lig'de Adana Demirspor ile Beşiktaş karşılaşıyor. Ligin en formda takımı Kara Kartal, 15 günlük aranın ardından sahaya çıkıyor. İşte 11'ler...

15 Günlük Ara Bitti! Beşiktaş, Adana Demirspor Deplasmanında...

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Adana Demirspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Son oynadığı Antalyaspor maçından sonra araya hükmen kazanılan Gaziantep FK maçının da girmesiyle 15 gün boyunca sahaya çıkamayan Kara Kartal, Adana Demirspor deplasmanıyla taraftarına kavuşuyor.

Adana Demirspor - Beşiktaş maçının tarih, saat ve canlı yayın bilgisi

Adana Demirspor ile Beşiktaş arasındaki Süper Lig maçı 21 Mayıs Pazar günü (bugün), saat 19.00'da başlayacak. Yeni Adana Stadyumu'ndaki zorlu maç beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Adana Demirspor - Beşiktaş maçının hakemi

Adana Demirspor - Beşiktaş maçını Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Candaş Elbil ve İlker Takbak, Filiz'in yardımcılıklarını üstlenirken, mücadelenin dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın Adana Demirspor maçı kamp kadrosu belli oldu!
Habere Git

Beşiktaş'ta tek eksik, 4 futbolcu sınırda

Siyah-beyazlı takımda Cezayirli futbolcu Rachid Ghezzal, Adana Demirspor karşısında forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ta 4 futbolcu ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Cenk Tosun, Arthur Masuaku, Vincent Aboubakar ve Omar Colley, yarın kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve ligin 37. haftasındaki Kasımpaşa maçında görev yapamayacak.

Kartal, zirvenin 5 puan gerisinde

Ligin geride kalan bölümünde 21 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan Beşiktaş, hanesine 71 puan yazdırdı. Lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde yer alan siyah-beyazlı ekip, haftaya averajla üçüncü sırada girdi.

Beşiktaş 12 maçta 11. zafer için sahaya çıkacak

Beşiktaş, Adana Demirspor'a üstünlük kurarak son 12 maçta ikisi hükmen olmak üzere 11. galibiyetini almaya ve şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmeye çalışacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş golcü oyuncuyla anlaştı! İmzalar atılıyor...
Habere Git

Adana Demirspor 4. sırada

Adana Demirspor, son haftalarda yakaladığı form grafiğiyle dikkati çekiyor. Adana temsilcisi, son 6 haftada biri hükmen galibiyet sonucunda olmak üzere 18 puan almayı başardı. Yaptığı müsabakaların 18'ini kazanan, 9'unda berabere kalan ve 5'ini kaybeden Adana Demirspor, 63 puanla 4. basamakta yer alıyor.

Beşiktaş, ligin ilk yarısında Vodafone Park'ta oynanan mücadelede Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etmişti.

11'ler belli oldu

  • Adana Demirspor: Ertaç, İsmail, Morel, Semih, Rodrigues, Stambouli, Ndiaye, Yusuf, Akintola, Belhanda, Cherif.  

  • Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Saiss, Colley, Masuaku, Hadziahmetovic, Salih Uçan, Gedson, Redmond, Cenk Tosun, Aboubakar.

VAR hakemi belli oldu

Adana Demirspor - Beşiktaş karşılaşmasının VAR hakemi belli oldu.

  • VAR: Serkan Tokat
  • AVAR: Bülent Birincioğlu
  • AVAR: Bahtiyar Birinci
Senin için hazırladığımız haberler