"Adana Demirspor Süper Lig'de çok şey başarır"

29.07.2021 - 15:00 | Son Güncellenme: 29.07.2021 - 15:03

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un yeni transferi Akintola, hedefleri hakkında açıklamalar yaptı. Akintola iddialı konuştu.

"Adana Demirspor Süper Lig'de çok şey başarır"

AJANSSPOR-HABER 
 
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor'un yeni transferi David Akintola yeni sezonu iple çekiyor. Bolu kampında açıklamalar yapan futbolcu hedeflerini anlattı.

"Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum"

Nijeryalı futbolcu Adana Demirspor’da olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Benimle ilk görüşmeye başlandığında da kolay bir karar oldu benim için. Adana’nın beni istediğini fark ettim. Biran önce ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum" diye konuştu.

"Adana Demirspor gerçekten hikayesi olan bir takım"

Süper Lig’de Adana Demirspor’un uyum sorunu çekmeyeceğini dile getiren Akintola, "Adana Demirspor gerçekten tarihi olan bir kulüp. Çok büyük bir kulüp. Adana’da gerçekten büyük bir şehir. Geçen sene birkaç maçını izleme fırsatım oldu. Gerçekten hikayesi olan bir takım. Benim hedefim hep aynı. Takıma yardım edebileceğim her türlü konuda yardımcı olmak istiyorum. Ligi bitirebileceğimiz en iyi pozisyonda bitirmek istiyoruz. Başarısız olacağımızı hiç düşünmüyorum. Bu ligde çok iyi şeyler başaracağımıza inanıyorum. Pek çok tecrübeli, çok üst seviyelerde oynayan oyuncular var. Bu oyuncularla iyi bir takım olduğumuzda ben ligi çok iyi bir yerde bitireceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Geçen sezonki performansı 

Babajide David Akintola, geçen sezon Hatayspor'un dikkati çeken oyuncularından biri olmuştu. 37 maçta 3011 dakika süre alan Akintola, 7 gol 7 asist üretti ve eski takımının attığı 62 golden 14'üne katkı verdi. Akintola, daha önce Nicosia, Rosenborg, Haugesund, Jerv ve Midtjylland takımlarında oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler