Adana Demirspor, Shkodran Mustafi'ye teklif yaptı

30.07.2021 - 23:38 | Son Güncellenme: 30.07.2021 - 23:45

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor, Avrupa'nın ünlü savunmacılarından Shkodran Mustafi'ye teklif yaptı. İşte detaylar...

Adana Demirspor, Shkodran Mustafi'ye teklif yaptı

AJANSSPOR - HABER

 

Geçtiğimiz yıl TFF 1. Lig'i şampiyonlukla tamamlayıp 26 yıllık aradan sonra Süper Lig'e dönen Adana Demirspor, yaz transfer sezonunun en etkili ekiplerinden. Mavi Şimşekler, son olarak Avrupa'da isim yapmış savunma oyuncusu Shkodran Mustafi'yle dirsek temasında. 

Resmi teklif yapıldı

Yaz transfer sezonunda Assombalonga, Balotelli, Belhanda, Stambouli ve Svensson gibi ünlü futbolcularla anlaşmaya varan Adana Demirspor, bu kez Shkodran Mustafi için devreye girdi. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, Akdeniz temsilcisinin Mustafi'ye resmi teklif yaptığını iddia etti. 

Shkodran Mustafi'nin istatistikleri

Bir önceki sezonun 6 ayını Arsenal'de, kalan 6 ayını Schalke 04'te geçiren Shkodran Mustafi; sezon genelinde 22 maça çıkarken 1 kez gol atma başarısı göstermişti. Güncel piyasa değeri 2.5 milyon Euro bandında gezinen 29 yaşındaki stoper, 2016 yılında Valencia'dan 41 milyon Euro bedelle Arsenal'e geçmişti.

Senin için hazırladığımız haberler