Adana Demirspor'a moral ziyareti

07.05.2015 - 14:22 | Son Güncellenme: 07.05.2015 - 14:22

Adana Demirspor, PTT 1. Lig'de cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

 PTT 1. Lig'de cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdüren Adana Demirspor'un antrenmanını Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile birlikte ziyaret eden Adana Valisi Mustafa Büyük, futbolculara tatlı ikram ederek zorlu maçta başarılar diledi. 

Aytaç Durak Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Adana Demirsporlu futbolcuları ve teknik heyeti antrenman sırasında ziyaret eden Vali Büyük, yönetim kurulu ile birlikte mavi lacivertlilerle bir süre sohbet ederek tatlı ikram etti, daha sonra yapılan antrenmanı izledi. 

Adana Demirspor'u çok başarılı bulduğunu belirten, Vali Büyük, "Şampiyonluk yolunda çok önemli bir karşılaşmaya çıkıyorsunuz. Sizin şampiyonluğunuz ve başarınızla birlikte Adana da büyüyecektir. Kalbimiz hep sizinle olacak. Bu güzel şehrimize galibiyetle gelip, sizleri sevip, gönül verenleri mutlu etmenizi bekliyoruz. Her şeyimizle takımın yanında olacağız bunu belirtmek isterim. Tüm şehir birlik ve beraberlik içinde bütünleşti. Bu da şehirde önemli bir heyecan oluşturdu. Gençlerimize, hocalarımıza güveniyoruz. Ben ümitliyim, inşallah gelecek sene Süper Lig'de takımımızla devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretin kendilerine moral olduğunu ifade eden, Demirspor teknik tirektörü Ünal Karaman ise, "Osmanlıspor deplasmanına kazanmak için gideceğiz. Takım olarak maça eksiksiz olarak hazırlandık. Biz deplasmana, saha içerisindeki oyuncular kadar, bir yumak insan gideceğiz ama milyonlarca Adanalının yüreğini götüreceğiz, onlar için mücadele edeceğiz" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından takım kaptanı Yiğitcan Erdoğan'a tatlı yediren Vali Büyük, antrenman öncesinde ise mavi lacivertli kafile ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Senin için hazırladığımız haberler