Koronavirüs Test Sonucu Pozitif Çıktan Balotelli, Fenerbahçe Maçında Yok

İsa Kethüda
04.01.2022 - 23:06 | Son Güncellenme: 04.01.2022 - 23:40

Adana Demirspor haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Adana Demirspor'da Mario Balotelli'nin koronavirüs test sonucu belli oldu. Detaylar haberimizde.

Koronavirüs Test Sonucu Pozitif Çıktan Balotelli, Fenerbahçe Maçında Yok

AJANSSPOR-HABER

TFF Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, İtalyan forvet Mario Balotelli'nin koronavirüs (Covd-19) test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

Balotelli'nin korona testi pozitif çıktı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Mario Balotelli’nin hissettiği belirtiler sonrası ülkesi İtalya’da yaptırdığı Covid-19 PCR testi sonucu pozitif çıkmıştır.


İzolasyon ve tedavi sürecine başlanan futbolcumuz bu süreyi İtalya’da evinde geçirecektir. Futbolcumuza acil şifalar diliyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Bu sezonki performansı

Öte yandan, sezon başında Adana Demirspor'a bedelsiz olarak transfer olan 31 yaşındaki forvet oyuncu, bu sezon forma giydiği 20 maçta 8 gol ve 4 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Başarılı oyuncu, kariyerinde Milan, Inter, Lumezzane, Manchester City, Liverpool, Marsilya, Nice ve Monza gibi takımların da formalarını giymişti. 

Balotelli, Fenerbahçe maçında yok

Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Mario Balotelli, 10 Ocak Pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasında forma giyemeyecek. Balotelli'nin bir sonraki test durumuna göre de Kayserispor ve Konyaspor karşılaşmasında forma giyip giymeyeceği belli olacak.

Karantina süresi 10 gün

Bilindiği üzere Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarında karantina süresinin 14'ten 10 güne düşürüldüğünü duyurmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler