Adana'da Galatasaray'a 'kontrollü' karşılama!

20.12.2021 - 20:23 | Son Güncellenme: 20.12.2021 - 20:29

Süper Lig 18. hafta karşılaşması için Adana'ya giden Galatasaray'ı Adana Demirspor maçı öncesi taraftarlar sevgiyle karşıladı. İşte detaylar...

Adana'da Galatasaray'a 'kontrollü' karşılama!

AJANSSPOR HABER

Uzun yıllar sonra Süper Lig'e dönen Adana Demirspor, Galatasaray ile yarın karşılaşacak.  26 puanla 7. sırada bulunan Adana ekibi, 24 puanla 11. sırada sarı kırmızılıları yenerek sıralamada farkı açmayı planlıyor.

Adanalı olan Teknik Direktör Fatih Terim'in cezası nedeniyle takımının başında olmayacağı Galatasaray ise haftalardır süren 3 puan hasretini bitirmek istiyor. Galatasaray, bu kritik karşılaşma için Adana'ya gelirken ilginç görüntüler yaşandı. Futbolcular, sarı kırmızılı taraftarlarca coşkuyla karşılandı.

Adana Demirsporlulardan 'kontrollü izin'

Fanatikleri ve takım sevgisiyle bilinen ev sahibi Adana Demirspor taraftarları ise bu Galatasaray'a yapılan karşılama için ilginç bir tavır aldı. Sosyal medyada yer alan görüntülerde Adana Demirsporlu bir taraftar, "Bakın müsaade ettik. Takımınızı karşıladınız. Hepinizin yaşı küçük. Görmeyeceğim sizi. Dağılın. Yeter görmediniz mi? Kimse kalmasın burada" diye konuştu. Bu konuşmanın ardından Galatasaray'ı karşılayanlar sessizce dağıldı.

Senin için hazırladığımız haberler