Adanaspor'da 6 eksik..

09.05.2015 - 15:48 | Son Güncellenme: 09.05.2015 - 15:48

Antalyaspor'u konuk edecek olan Adanaspor'da 6 eksik bulunuyor..

Osmanlıspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Tiago bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Cem Özdemir, Ahmet Dereli, Abdullah Karmil, Ozan Tahtaişleyen ve Olcay Turhan da sakatlıkları nedeniyle oynamayacak olan isimler. Osmanlıspor maçında sakatlanan Cem Özdemir bugün yapılacak ter idmanında bir kez daha deneme yapılacak. Cem kendini iyi hissederse 18'e alınacak aksi halde kadroda yer almayacak. 
U­21 takımıyla yapılan çift kalede sakatlanan Ahmet Dereli'nin de arka adalesinde sorun olduğu için kadroda yer almıyor. 

"Her anne kutsaldır"
Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Adanaspor'da teknik direktör Eyüp Arın, tüm bayanların anneler gününü kutladı.

Arın, "Her anne kutsaldır. Her bayan bir annedir. Bu anlamda tüm bayanlarımızın ve annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Onlar bizim için özel insanlardır" dedi.

Antalyaspor ile pazartesi günü oynayacakları karşılaşmayı da değerlendiren Eyüp Arın, "Antalyaspor maçı rakibimiz için daha zor. Konum itibariyle Antalyaspor'un mutlaka kazanması gerekiyor. Biz de rakibimizden puan alıp matematiksel olarak işi bitirmek istiyoruz. Bizden önce oynanacak olan maçlar bizim konumumuzu belirleyecek. Zor maç olacak, elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızı yarın akşam 5 Ocak Stadı'na bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Serkan Şenyürek

Senin için hazırladığımız haberler