Adanaspor'un unutulmaz futbolcusu Reşat Yılmaz, yönetimi eleştirdiği için stadyuma alınmadı!

10.05.2018 - 21:06 | Son Güncellenme: 10.05.2018 - 21:06

Adanaspor’un unutulmaz futbolcu ve Radyospor yorumcusu Reşat Yılmaz Adanaspor - Eskişehirspor maçında stadyuma alınmadı.

Kişisel sosyal medya hesabı Facebook'tan açıklama yapan Reşat Yılmaz,"Hayatımda bir ilki daha yaşadım. Eskişehirspor 2. Başkanı İsmail Ilgaz benim can dostum, ağabeyimdir. Adana'ya geldikleri için misafirperverliğimiz gereği bugün beraberdik.  'Adanaspor-Eskişehirspor maçını birlikte izleyelim' dedi. Ben de hemen Beden Terbiyesini aradım, Allah var Beden Terbiyesi beni her zaman protokolde misafir etmiştir. Bu sefer beni misafir edemeyeceklerini sıkıntılı bir şekilde söylemeye çalıştılar. Neden böyle olduğunu ısrarla sorduğumda Adanasppor Kulübü'nün bana karşı sıkıntı yaratabileceğinden bahsettiler. Anladım ki Adanaspor yetkilileri benim stadyuma girmemi istemiyor. "Peki sorun değil Eskişehirspor'a söylerim onlar yazdırsınlar" dedim. Nitekim TC kimlik numaramı verdim ve yazdırdılar. Neyse stadyuma gittik, Eskişehirspor'un yazdırdığı herkes içeri girdi, bana "İsmin yok" dediler. Eskişehirspor 2. Başkanı Adanaspor kulüp yetkililerini aradı, 'bizim misafirimizdir. Yardımcı olun' dedi, gelen cevap daha da ilginçti. "Bu konu bizi aşar, o isim konusunda yardımcı olamayız" dediler.. İsmail Ağabey benden daha fazla üzüldü. Sorun değil ağabey, siz izleyin , ben tv'den izlerim diyerek orayı terkettim. Üzülmedim desem yalan olur, Adanaspor tarihinin en uzun yıllar oynayan oyuncularının başında gelen ben, Adanaspor maçına giremedim, hatta engellendim. Yorum sizin...” ifadelerini kullandı. 

Yaşanan gelişmelerin ardından; Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ün ağabeyi Hamza Akgül'ün yakın çevresine 'Reşat Yılmaz'ı bizleri ve yönetimi eleştirdiği için ben stadyuma aldırmadım' dediği iddia edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler