Adil Demirbağ: Atletico Madrid ve Standard Liege beni istedi!

28.06.2018 - 17:01 | Son Güncellenme: 28.06.2018 - 14:01

Adana Demirspor'un genç stoperi Adil Demirbağ, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Adil Demirbağ'ın açıklamalarından önemli satır başları şu şekilde:

"Geçen sezon bu ligde ilk tecrübemi yaşadım. Bucaspor'da 6 ayımı futbol oynamadan geçirerek bu kulübe geldim. İyi de bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Başkanımız, camiamız ve taraftarımız bana evlatları gibi sahip çıktılar. Ben de bu özgüveni arkama alarak zaman zaman ortalama bir çizelge içerisinde, sonlara doğru daha iyi bir şekilde devam etti. Milli takım formasını da giydim"

"Milli takıma gitmek benim için gurur verici bir olaydı. İyi maçlar çıkardık ve yarı finalde Meksika'ya elendik. İskoçya'yı 3. lük maçında yenerek ülkemize kupayla döndük. Ben ve arkadaşlarım iyi maçlar oynadık. Bunun için mutluluk duyuyoruz. Milli takımda güzel bir kamp dönemi geçirdim"

Atletico Madrid ve Standart Liege açıklaması

"Menajerim aracılığıyla gelen transfer teklifleri ve beni arayan takımlar oldu. Kulüpte kalıp kalmayacağım belli değildi. Görüştüğümüz takımlar oldu ancak Adana Demir ile anlaştık, paramızı da yatırdılar. Bu sene de Adana Demir ile devam edeceğim. Atletico Madrid'in beni istediğini Bucaspor'da başkanımız da dile getirmişti. Atletico Madrid'in scout'ları abim aracaılığı ile Manisaspor maçımızı izlemeye geldiler ve beni beğendiler. Bucaspor’da başkanımızla da konuştular ancak bonservisle ilgili bazı sorunlar oldu. Atletico Madrid beni önce U21’de oynatıp sonradan A takıma yükseltmek istiyorlardı. Daha sonradan Belçika'da Standard Liege ile görüştüm. S. Liege'in bir isteği oldu. Hedefim Avrupa’da forma giymek. Almaya Ligi’ni seviyorum. Bundesliga’da forma giymek istiyorum"

Senin için hazırladığımız haberler