'Adım bu binaya ve havuza verilsin' Fenerbahçe'de ilginç istek

31.07.2021 - 17:17 | Son Güncellenme: 31.07.2021 - 17:29

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük kendisine yönelik eleştirilere yine renkli üslubu ile cevap verirken çarpıcı açıklamalar yaptı.

'Adım bu binaya ve havuza verilsin' Fenerbahçe'de ilginç istek

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, divan üyelerinin kendisine yönelik eleştirilerini yanıtladı. Küçük, üyelerden Ali Ergun Vatan'ın kendisine yazdığı maildeki, "Yeter artık! Genel kurullara abone oldun. Hep sen mi yöneteceksin? Bırak aboneliği" şeklindeki ifadelerine fazlasıyla kırıldığını belirterek, "Ben abone değilim, başkan adayları bana abone" diye konuştu.

Aidatın nasıl 500 TL'ye çıkarıldığını anlattı

Olağan seçimli genel kurulu usul ve teamüllere uygun yönettiğine inandığını, bu konuda gelen eleştirileri de haksız bulduğunu vurgulayan Küçük şunları söyledi:

"109 imzalı, 250 lira aidat olmasını isteyenler bize önerisini iletti. Ben 250 lira ve 500 lira olan aidat önerileri için teamül yoklaması yaptım. 250 ve 500 teklifleri birbirlerine yakındı. Ali Koç başkan gündem maddesinde kürsüye geldi ve söz verirken; 'Ağanın eli tutulmaz başkan, ona göre teklifini yap.' dedim. 

'Aidat konusunda suçlamaları kabul etmiyorum'

'500 lira reddedilirse ne olur?' dedi, ben de 'Teklif kabul edilmemiş olur, 50 lira devam eder.' dedim. 500 lirayı söylerken, tribünler kavga etsin istemedim. Başkanın sorusu üzerine verdiğim cevabın faturası bana kesiliyor. 500 lira aidata kızanların, yönetime veya başkana değil de bana tepkisi var. 250 de 500 de teamül yoklamasında yakın çıktı. Son sözü başkan söyledi ve ben de onu oyladım. Suçlamaları kabul etmiyorum." 

'Büstümü kaldırdılar bari adım verilsin'

Vefa Küçük, divan başkanlığını kendisinden daha iyi yapacak kişilerin aday olması gerektiğini de aktarırken, "Ayten Salih ile ilgili 4 senedir önerilerimiz var. Benim adımı ve büstümü indirdi bu kulüp. Ben de kendi adımın hem bu binaya hem de havuza verilmesini yönetimden talep ediyorum. Bugüne kadar tevazu gösterdik de ne oldu. 1996 yılında kendi öz paramla kimsenin katkısı olmadan, harabe binadan yönetilirken, o binayı yapıp kulübe hediye ettim. Benim büstüm 1998 seçiminden 6 ay sonra kaldırıldı" diye sitemde bulundu.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan forvet transferi sözleri: "Muriç ve Boupenza..."
Habere Git

'İmzaları getirin yarın seçim yapalım'

Son olarak bugüne kadar 13 genel kurul yönettiğini hatırlatan Küçük, "2 bin 900 üyemizin aidatını yatırmak suretiyle Yüksek Divan Kuruluna katılma hakları var. Tüzüğümüze göre seçimler nisan ayında olur. Yine tüzüğümüze göre yönetim kurulunun olağanüstü kongreye çağırma hakkı var. Üyelerin 3'te 1'inin imza toplayıp, olağanüstü toplantıya çağırma hakkı var. Buyurun getirin imzaları, yarın seçim yapalım" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler