Advocaat, Cenk Tosun'u açıkladı!

25.12.2020 - 10:03 | Son Güncellenme: 25.12.2020 - 10:03

Son dakika transfer haberleri... Everton'da forma şansı bulmakta zorlanan ve bu nedenle ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı konuşulan milli futbolcu Cenk Tosun'la Beşiktaş'ın ardından Feyenoord'un da ilgilendiği öne sürülmüştü. Konuyla ilgili Hollanda ekibinin teknik direktörü Dick Advocaat'tan açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Advocaat, Cenk Tosun'u açıkladı!

İngiliz ekibi Everton'da fazla forma şansı bulamayan ve EURO 2020'de boy göstermek adına ocak ayında başka bir takıma gitmek isteyen Cenk Tosun'un geleceği belirsizliğini koruyor.

 

İsmi son dönemde Beşiktaş'la sıkça anılan milli futbolcuya son olarak Hollanda ekibi Feyenoord'un da talip olduğu belirtildi.

 

Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Hollandalı hoca, takım olarak bir forvete ihtiyaçları olduğunu doğrularken, Cenk Tosun ihtimalinin ise çok zayıf olduğunu belirtti.

 

"Maliyeti bize uygun değil"

Fotomaç'ın haberine göre Cenk Tosun transferinin kendileri için oldukça yüksek maliyetli olacağını vurgulayan Advocaat "Cenk Tosun mükemmel bir isim ancak Feyenoord için uygun değil. Bu maliyetleri karşılayabilmemiz mümkün değil. Toplamda brüt 7-8-9 milyon euro maliyetli oyuncuları düşünemeyiz." dedi.

Uzun süren sakatlığını atlatan Cenk Tosun, bu sezon 4 maçta 32 dakika süre alırken, gol veya asist katkısı yapamadı.

Senin için hazırladığımız haberler