Ajansspor

Advocaat'tan iki değişiklik!

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Advocaat'tan iki değişiklik!

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 38 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Advocaat'tan iki değişiklik!
Advocaat'tan iki değişiklik!

Advocaat'tan iki değişiklik!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Medipol Başakşehir'e konuk olan Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu oynanan Galatasaray derbisinin ilk 11'ine göre kadroda iki değişiklik yaptı.

Sarı-lacivertli takım, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmaya, Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, De Souza, Ozan Tufan, Lens, Chahechouhe, Van Persie 11'i ile çıktı. 

Deplasmanda 1-0 kazanılan Galatasaray derbisine ilk 11'de başlayan Alper Potuk ile Hasan Ali Kaldırım müsabakada yedek kulübesinde beklerken, bu oyuncuların yerine Ozan Tufan ve İsmail Köybaşı forma giydi. 

Sarı-lacivertli ekibin yedek kulübesinde Hasan Ali Kaldırım ve Alper Potuk'un yarı sıra Fabiano, Karavaiev, Sow, Neustaedter ve Salih Uçan yer aldı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...