Afjet Afyonspor'da Başkan Süleyman Karakuş Görevi Mi Bırakıyor?

Ali Bozkurt
05.05.2023 - 22:40 | Son Güncellenme: 05.05.2023 - 23:45

TFF 2. Lig ekiplerinden Afyonspor’da, Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, Isparta 32 Spor galibiyeti sonrası yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı. Seçim mi olacak? Detaylar...

Afjet Afyonspor'da Başkan Süleyman Karakuş Görevi Mi Bırakıyor?

AJANSSPOR HABER

HES İlaç Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş'un, Isparta 32 Spor galibiyeti sonrası yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı. Taraftarlar bu paylaşım sonrasında yönetim değişikliğinin geleceğine yorumlarken geçtiğimiz senelerin adayını tekrardan gündeme getirdi. Detaylar...

''En büyük taraftarınız olmaya devam edeceğim''

Afyonspor’da, Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, yaptığı paylaşımla görevi bırakacağı iddia edildi. Karakuş, “Afyonspor kazansa da kaybetse de gönlümüzde.Hatasıyla da sevabıyla da gönlümüzde.Bundan sonra da hep öyle olacak.Sezonun sonuna gelirken hepimiz çok yorulduk ama gayreti hiç bırakmadık. Bravo güzel takımım. Bu sezonda ve her sezonda en büyük taraftarınız olmaya devam edeceğim.'' ifadelerini paylaşmıştı.

Tek aday belli

Taraftarın kulübün başına geçmesini istediği genç spor adamı Ali Adman, Afyonspor'un yönetim değişikliğe gitmesi durumunda başkanlık adaylığını açıklaması bekleniliyor. Afyonspor taraftarları ise sosyal medya hesaplarından Adman'ın adaylığı için baskı oluşturmaya başladılar.

Görevi bırakacak

Afyon yerel sitelerinin bazı iddilarana göre ise geçtiğimiz sezon ortasında Yusuf Ulutürk’ün görevi bırakmasının ardından kulübün sahipsiz kalmaması adına görevi devralan Süleyman Karakuş başkanlığındaki HES İlaç Afyonspor yönetimi 3 maçlık periyodun sona ermesinin ardından görevi bırakma kararı aldığı ifade edildi.

Hedef TFF 1. Lig

Genç Spor Adamı ve başkan adayı Ali Adman, Afyonspor'un yönetim koltuğuna geçmesi durumunda kulübü TFF 1. Lig'e yükseltmek için kolları sıvadı. Afyonspor'un kurul kararı alması durumunda projeleriyle birlikte kulüp adaylığını resmen açıklaması bekleniliyor.

1. Lig iddiası kalmadı

Sezon içinde 5 maç galibiyet hasreti çeken Afyonspor, TFF 2. Lig Beyaz grubunda yer almakta. Bu sezon 33 karşılaşmada 14 galibiyet alırken 12 mağlubiyet ve 10 beraberlik aldı. Bu maçlardan toplamda ise 46 puan toplayarak ligde 9. sıraya yerleşti. 

Senin için hazırladığımız haberler