Ahmet Ağaoğlu: ''Biz söylemekten bıktık, usandık''

02.10.2020 - 22:25 | Son Güncellenme: 02.10.2020 - 22:46

Trabzonspor son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekibi Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 1-1 berabere biten Gaziantep FK maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu hakem ve transfer durumunu da değerlendirdi. İşte detaylar...

Ahmet Ağaoğlu: ''Biz söylemekten bıktık, usandık''

Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor, Gaziantep FK deplasmanına konuk oldu. Maçın son dakikalarına kadar 1-0 önde götüren Karadeniz ekibi, son dakikalarda VAR'dan gelen penaltı ile 1-1 sonuçla Trabzon'a geri döndü. Maça Sumudica'nın kırmızı kart görmesi gündeme otururken Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu. 

 

 

"Penaltı pozisyonu çok garip. Öncesi elleme var"

Ahmet Ağaoğlu, karşılaşma sonrasında basına, ''Maç sonu neler olup bitti göremedim. Penaltı pozisyonu çok garip. Öncesi elleme var. Televizyondan tekrarını gördük. Bilemiyorum ama biz tabii kendi açımızdan bakacağız. Tabii bu puan kayıpları hoş değil. 36 maç kaldı. Eksikleri gidererek milli takım arasından sonra puan kayıplarını tolere ederek yolumuza devam edeceğiz. Kesinlikle memnun olduğunu söyleyebilirim. Takım fena oynamıyor. Bu sistem değişikliği belirli bir süre alacak. Sadece neticeye gidemedik bugün.

 

"Şapkalarını önlerine koymalarını umut ediyorum"

Daha ilk dakikalarda pozisyona giren bir Trabzonspor vardı. Milli takım arasında yapacağız çalışmalarla hatalarımızı düzelteceğiz. Hata yapan insanların da şapkalarını önlerine koymalarını umut ediyorum. Maalesef değişen bir şey olmuyor. Biz söylemekten bıktık, usandık ama ardı arkası gelmiyor. Pek anlam verebildiğimiz şeyler değil'' ifadelerini kullandı.

 

 

"36 saat içerisinde bir stoper transfer edeceğiz"

36 saat içinde bir stoper transferi yapacaklarını belirten Ağaoğlu, "Üç günlük bir süre kaldı transfer bitimine. Çok fazla bir süre yok. Şu anda bir transferi gerçekleştirmek üzereyiz. İşler yolunda giderse, şartları kabul ettikleri takdirde bu 36 saat içerisinde bir stoper transfer edeceğiz. Kadrodaki yabancı oyuncu sayısının fazla olması nedeniyle belki kadrodan bir isimle vedalaşabilir ve bir oyuncu daha transfer edebiliriz. İsim vermek mümkün değil. Bunu ısrarla söylüyoruz anlıyorum ama gerçekleştiği zaman göreceksiniz. 36 saat sonra kim geldi kim gitti göreceksiniz" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler