Ahmet Akpınar'dan Fikret Orman'a flaş sözler! 'Kimse Beşiktaş'ın üstünde değil ama başkan da üstünde değil..'

13.08.2018 - 16:00 | Son Güncellenme: 13.08.2018 - 19:00

Ahmet Akpınar'dan Fikret Orman'a flaş sözler! 'Kimse Beşiktaş'ın üstünde değil ama başkan da üstünde değil..'

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Ahmet Akpınar, mevcut başkan Fikret Orman'ın yaptğı seçim açıklaması üzerine çarpıcı sözler söyledi. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Akpınar şunları ifade etti

"Galatasaray ve Fenerbahçe'de muhalefet yapanlar yayınlanıyor ama BJK TV.."

"Sattığımız iyi oyuncular var ama satamadığımız oyuncularda var  ve bunları üst üste koyunca hesabın eksi olduğunu gördük. Başkan bunu seçim açıklamasını 'kimse aday olmadı ve ben yine aday oldum' demek için yapmış olabilir."

"Galatasaray ve Fenerbahçe'de muhalefet yapanlar yayınlanıyor ama BJK TV sadece başkanı aktarıyor. Beşiktaş madem halkın takımı her şeyi yayınlarsınız"

"Ben enkaz aldım diyor başkan bu doğru değil.."

"Ben enkaz aldım diyor başkan bu doğru değil şimdi de hacizler ile uğraşıyor ve maaşları ödeyemiyor. Kur farkı ile açıklayamazsınız. Her şeyin temlikli olduğunu söyleniyor. Başkan hep söylüyor 3 tane oyuncu sattık diyor diğer oyuncular ne oldu. Mertcan ne oldu Aras ne oldu. Atilla Türker belgeleri ile ortaya koydu. Başkan dava açacak demişti ama henüz dava açılmadı"

"Başkanın hakkını yiyemem ama.."

"İmaj gerçekleri göstermemek ile sarsılır, para etmeyen oyuncuya ödeme yaparak sarsılır. Bunca senedir kongre üyesiyim ve çok nadiren kongrelerde elektriklenme olur"

"Başkanın hakkını yiyemem çok önemli sponsorluklar yakaladılar. Yönetim kurulunu hakkını yiyemem ama o paralar havalara savruldu."

"Tabii kimse Beşiktaş'ın üstünde değil ama başkan da üstünde değil"

"Şenol hocanın elinde iyi bir kadro var ama santrforlar form tutarsa sorun kalmaz. Tabii kimse Beşiktaş'ın üstünde değil ama başkan da üstünde değil"

"Beşiktaş hiçbir zaman batmaz. Her zaman adaylar çıkar. Sayın başkan yönetimini yapar, başka adaylar çıkar ama bu har vurup harman savunma bırakılmadığı zaman her zaman sıkıntı olur"

"Seçim olmaması artık başkanı zor durumda bırakır"

"Ekomonik koşullar ortada keşke bunları daha mantıklı düşünüp devam edilseydi. Hocayı zaten etkiledi, önce tüzük tadil komisyonu yapılsa ve onanmış tüzük üzerinden gidilse idi daha iyi olurdu. Seçim olmaması artık başkanı zor durumda bırakır. Yönetimde kırgınlık var belli ki onu düzeltmeye çalışabilirler."

"Sayın başkan bana göre başkanlığı da sevdi bırakmaz"

"Başkan listesini değiştirecek ve bu doğaldır. Mayıs ayı için bir şey kalmadı. Sayın başkan bana göre başkanlığı da sevdi bırakmaz."

Senin için hazırladığımız haberler