Ahmet Çakar'dan gündem yaratacak iddia: 'Dursun Özbek...'

01.04.2018 - 16:35 | Son Güncellenme: 01.04.2018 - 16:35

Ahmet Çakar'dan gündem yaratacak iddia: 'Dursun Özbek...'

Beyaz TV yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Galatasaray - Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Çakar'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Ey Galatasaray taraftarı! Birkaç yıl önce siz değil miydiniz “2010-11 Şampiyonu stadımıza hoşgeldiniz” diyerek Trabzonspor’u öven? Bu gece şikeci Trabzon demek nasıl bir omurgasızlıktır?

Bu gece Galatasaray taraftarının omurgasızlığına şahit oldum bunun üzerine bir tweet atmak zorunda kaldım. Galatasaray bugün önemli bir avantaj elde etti. Sağ kanattan Galatasaray aktı, Kucka'nın attığı golde çok güzeldi bunu heryerde izleyeceğiz.

Galatasaray taratarı daha önce 2011 yılının şampiyonu Trabzonspor diye pankart açtılar. Bugün ise şikeci Trabzonspor diye bağırdılar. Bunun adı omurgasızlıktır.

Mustafa Cengiz'e monşer değil demiştim, bugün açıklamalara bakıyorum bu skorbord paylaşımı müze için yapılmış diyorlar.

Herkes Galatasaray yöneticilerinden hesap soruyorlar, Abdürrahim Albayrak'ta bunu yapanı kovacağız diyor.

Sakın o çocuğun ekmeğiyle oynamayın, iki elim yakanızda olur.

Ben Şekip Mosturoğlu'nu haklı buluyorum, Türkiye Futbol Ligi kurulduğundan beri herkesin şampiyonlukları sayılmalı. Bütün kulüplere paylaştırılmalı, Galatasaray Kulübü Üyesi Cenk Soyer neden Fenerbahçe'ye skorbordlu gönderme yapıyor ki!

Stadın içindeki bir kısım taraftar, Rize'nin küme düşmesini kastederek 'şikeci Trabzonspor' tezahüratıyla Abdürrahim Albayrak'ı devreye de sokarak böyle operasyon yapılmış olabilir. Abdürrahim Albayrak panikle biz bunu yapan arkadaşı kovacağız dedi. Cenk Soyer'de panikle Fenerbahçe için bu paylaşımı yaptık dedi. 

Bu Dursun Özbek operasyonudur, tefecilik suçlamasının üzerine giderseniz ben de sizin başınızı derde sokarım mesajı olabilir. Dursun Özbek'in emriyle veya onun emriyle değil böyle bir hareket yapıldı.

Galatasaray'da kriz yönetiminde 2 yönetici farklı şeyler söylüyorlar, hep kıvırıyorlar tornistan yapıyorlar. 

Senin için hazırladığımız haberler