Ahmet Nur Çebi, 23 Nisan’da makam koltuğunu Emre Gönlüşen’in kızına devretti

23.04.2021 - 15:03 | Son Güncellenme: 23.04.2021 - 15:07

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu, bir önceki yıl vefat eden spor spikeri Emre Gönlüşen’in kızı Koza Gönlüşen’e devretti.

Ahmet Nur Çebi, 23 Nisan’da makam koltuğunu Emre Gönlüşen’in kızına devretti

AJANSSPOR - HABER

Yurt genelinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı önlemlere uyularak kutlanıyor. Okul müdürleri ve idari yöneticiler çelenk bırakma törenine katılırken; yöneticiler, klasikleşen bir yöntemi, yani koltuğu devretme modelini uyguluyor. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bu yıl ki kutlamalarda makam koltuğunu spiker Emre Gönlüşen’in kızı Koza Gönlüşen’e devretti. Çebi, 23 Nisan’la ilgili bir de not düştü.

“Beşiktaş’ın ilk kadın başkanı…”

Sosyal medya hesabında Koza Gönlüşen’e koltuğunu devrettiğine dair fotoğrafı paylaşan Ahmet Nur Çebi, “Bugün koltuğumu Beşiktaş’ın ilk kadın başkanı Koza Gönlüşen’e devrettim. 23 Nisan kutlu olsun, egemenliğimiz var olsun. Çocuklar geleceğimizdir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygı ve minnetle.” ifadelerini kullandı.

 

Emre Gönlüşen kimdir?

22 Ekim 1978’de Adana’da dünyaya gelen Emre Gönlüşen, çeşitli kurum ve kuruluşlarda spor spikerliği ve sunuculuk görevlerinde bulundu. D Spor, Telesport, NTV Spor ve beIN Sports kanallarında çalışan Gönlüşen, 9 Ağustos 2020’de kanser rahatsızlığından ötürü hayatını kaybetti.

Senin için hazırladığımız haberler